Julia Roberts ohuruje účesom celé dekády: Už vyše 30 rokov sa o jej vlasy stará slávny kaderník, jeho rada znie...

Už keď sa na prelome 80-tych a 90-tych rokov zaradila medzi najmilovanejšie hviezdy Hollywoodu, stal sa z Julie Robertsovej aj vzor krásy a synonymom vytúženého vzhľadu mnohých žien. Platilo to pre úsmev, líčenie, ale predovšetkým pre vlasy.

05.12.2023 16:00
debata
Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku... Foto: ČTK / imago stock&people / Steve Vas
Julia Roberts Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku Leave the World Behind, film, ktorý sa čoskoro objaví na obrazovkách Netflixu.

Držiteľka Oscara fascinovala ako kučeravá hrdinka hitu Pretty Woman, neskôr svoj „divoký“ vzhľad trochu scivilnili a dodala mu decentnejšie kontúry a uhladenejší efekt. Za dekády pôsobenia vo filmovom biznise vyskúšala rozmanité podoby účesov či farebné tóny vo vlasoch. Jedno, čo zostáva takmer celý čas, sú však dlhé pramene. Julia Roberts sa radí medzi hollywoodske hviezdy, ktoré svoje kadere milujú a hrdo predvádzajú.

Tereza Kostková Čítajte viac Tereza Kostková mení účesy v StarDance ako chameleón, najviac jej pristal... dámy, vyberte samy a inšpirujte sa. Je čím

Iba nedávno tak urobila aj na premiére novinky Leave the world behind v Londýne, kde sa objavila v ružovom pastelovom kostýme Gucci a s objemnou hrivou medovo-ryšavých vlasov, ktoré lemovali jej tvár a v bohatých prameňoch padali na ramená.

Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku...
Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku...
+8Herečka Julia Roberts a jej líčenie a úprava...

Pri pohľade na takýto objem a hustotu vlasov napadne nejedného z nás, či si 57-ročná hviezda nepomáha príčeskami alebo parochňami. Faktom však je, že Julia si roky udržiava svoje pravé a skutočné vlasy a ich ošetrovanie v spolupráci so špičkovými kaderníkmi je jedným z kľúčov jej ikonického vzhľadu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Serge Normant (@sergenormant)

Keď sa napríklad minulý rok objavila na festivale v Cannes, podelila sa o video zo zákulisia, na ktorom nechala nakuknúť fanúšikov do príprav svojho červenokobercového vzhľadu. Za väčšinou účesov, ktoré Roberts predviedla v posledných rokoch, stojí Serge Normant – renomovaný kaderník a hair-štylista, ktorý sa postaral aj o londýnsky look (a prvýkrát s Robertsovou spolupracoval už v 90-tych rokoch – prvýkrát sa stretli v roku 1993).

Monica Bellucci Čítajte viac Rok pred 60-kou je ikonou krásy: Monica Bellucci má niekoľko trikov, ktoré inšpirujú aj iné ženy. Tu sú...

„Na Juliine vlasy a takmer na všetkých mojich klientov používam moju vlasovú kúru. Vnímam vlasové kúry akoby to bol hydratačný krém na pokožku: Pomáhajú vlasom získať stratenú pružnosť a rehabilitujú akúkoľvek suchosť,“ uviedol pred časom Normant pre portál Refinery29.com.

zväčšiť Herečka Julia Roberts na prehliadke Gucci... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Julia Roberts Herečka Julia Roberts na prehliadke Gucci Jar/Leto 2024 v Miláne.

Uviedol tiež, že dôležitá pre starostlivosť a styling je napríklad pena na zvýšenie objemu či sprej z jeho vlastného radu Dream Big — dodáva vlasom extra textúru a pevnosť. „Styling zvyčajne dokončím buď suchým olejom pre extra lesk alebo nejakým lakom na vlasy. Vždy radím nepoužívať príliš veľa produktov a vrstviť ich veľmi jemne,“ komentoval Normant, ktorý tiež tvrdí, že dobré vlasy sa začínajú dobrým účesom.

Cindy Crawford Čítajte viac Dlhé vlasy a vek 50 či 60 plus? Slávne ženy vedia, ako na to - toto sú účesy, ktoré pristanú každej dáme

„Potrebujete štýl, ktorý vám vyhovuje a pracuje s vašou prirodzenou textúrou. Musíte mať dobrý vzťah so svojím stylistom, pretože je odborníkom a môže vám pomôcť nájsť tie správne produkty pre váš strih a štruktúru vlasov.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #Kaderník #Julia Roberts #dlhé vlasy #Serge Normant

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...