Máte radi šišky, ale nevyhovuje vám vyprážanie v množstve tuku? Urobte kompromis, upečte ich v rúre.
Ani u vás mäkké banány s hnedými škvrnami už nikto nechce jesť? To nie je dôvod hodiť ich do koša.
Obed z jedného pekáča, žĺtkové rezy ako ich nepoznáte, ale aj tradičné maslové halušky. V rebríčku najklikanejších receptov minulého mesiaca nájdete skutočné poklady.
Nízky obsah tuku v kuracích prsiach je pri ich príprave výzvou. Poradíme vám, ako môžu chutiť vždy inak a vždy dobre.
Cez víkend sa nájde čas aj na kysnutie cesta, aj na vychutnanie výborných koláčov z neho.
Husté polievky, v ktorých stojí lyžica, guláše či eintopfy sa ľahko pripravujú, nezašpiníte pri nich veľa riadu a dajú sa pripraviť celkom lacno.
Koľko váži hrnček múky, hrsť orechov a koľko oleja sa zmestí do polievkovej lyžice? Máme pre vás praktickú pomôcku.
Zelenina v príťažlivej podobe na večerné zobkanie k telke, ale aj pre kamarátov, ktorí prídu na návštevu.
Pomocou týchto videí sa naučíte pripraviť samé dobré veci.
Vedeli ste, že na svete jestvuje viac ako 50 druhov šošovice? Nemusíte ich poznať všetky, ale týchto 6 by ste nemali prehliadnuť.
Uplatníte v nej nielen zvyšky uvarenej ryže. Pražená ryža je totiž taká dobrá, že sa na ňu oplatí uvariť aj samostatnú dávku. Uvidíte, že sa po nej len tak zapráši.
Milujete palacinky, ale nie vždy sa vám podaria? Možno robíte niektorú z týchto chýb...
Zaveďte vo svojej kuchyni nové poriadky. Osvojte si tieto malé triky s veľkým efektom na rodinný rozpočet.
Nemusíte mať doma žiadny zložitý prístroj, aby ste si mohli vafle urobiť doma. Platne na ich pečenie sú bežnou súčasťou sendvičovačov.
Do falošnej tresky nejde žiadna ryba, takže je lacnejšia než originál, a predsa sa jej nebudete vedieť dojesť.
Ktoré suroviny by ste mali v kuchyni používať, aby ste odolali prechladnutiam a respiračným chorobám?
Myslite dopredu, aby ste nemuseli vyvárať každý deň.
Čo všetko musí spĺňať pečivo s názvom našej metropoly, aby sa mohlo označiť ako tradičný bratislavský rožok?
Tieto koláče zvládnu aj tí, ktorí si netykajú s cestom.
Mlieko, kaša, ryža či karamel prichytené na dne hrnca, to nepoteší nikoho, kto sa zvŕta v kuchyni. Ako ho dokonale vyčistiť?
Šúľance najčastejšie robíme nasladko. Ale ak vybočíte zo zabehnutých koľají, objavíte nové možnosti, čo podávať na obed alebo večeru.
Aby nespotrebované vylúpané orechy nepodľahli skaze, ponúkame vám tipy, ako ich skladovať a chutne zužitkovať.
Rýchla večera alebo snack k telke z obyčajnej cibule.
V obchodoch nájdeme niekoľko druhov kakaa, ktoré sa líšia kvalitou, farbou aj chuťou. Poradíme vám, ako sa v nich vyznať.
V zime vám šaláty veľmi „nejdú“? Namiešali sme vám také, ktoré to zmenia.
+ Vyhnite sa cestovaniu, inak bolesti brucha budú naďalej pretrvávať.
€ Kariéra rastie závratnou rýchlosťou,...
+ Zabúdate na pravidelné stravovanie, môže sa to prejaviť na zdraví.
€ Máte vyšší príjem peňazí myslite na...