Tereza Kostková mení účesy v StarDance ako chameleón, najviac jej pristal... dámy, vyberte samy a inšpirujte sa. Je čím

S divákmi obľúbenej šou StarDance sa stretáva už niekoľko rokov. Pre herečku a moderátorku Terezu Kostkovú to je, samozrejme, výzva. Nielen pracovná, ale aj vizuálna. A rovnako pre tím, ktorý ju na podujatie pripravuje.

04.12.2023 00:00
Tereza Kostková Foto:
Tereza Kostková a jeden z najelegantnejších účesov, aké v 12. ročníku StarDance predviedla.
debata

V aktuálnom dvanástom ročníku populárnej šou, ktorá je českou variáciou rovnako populárneho Let's Dance na obrazovkách Markízy, sa česká moderátorka a herečka predviedla dovedna už osemkrát pred televíznymi kamerami. Diváci ju tak mohli vidieť ako účesového chameleóna – dámu, ktorá je schopná rozmanitých premien a ktorá je zároveň pre iné ženy skutočnou inšpiráciou.

Josef Maršálek a jeho tanečná partnera Adriana Mašková Čítajte viac Miláčik divákov, aj terč hejterov: Maršálek skončil v StarDance, lúčil sa s odkazom pre... pri tomto drsnom slove musel zblednúť aj režisér

V prípade Kostkovej sa zvykli v minulosti profesionáli v tíme vizážistov a kaderníkov uberať skôr klasickým smerom. Elegantné výčesy z jej svetlohnedých vlasov zostali aj v tomto prípade, viackrát sa Kostková objavila pred kamerami s podvihnutými kaderami – raz upravenými v duchu pôvabu prvorepublikových hviezd filmového plátna, inokedy zase o poznanie modernejšie, jemne zvlnené a s objemom.

Tereza Kostková a jeden z najelegantnejších...
Moderátorka a herečka Tereza Kostková s novým...
+11Tereza Kostková a Marek Eben v Stardance XII.

Väčším prekvapením dvanástej série StarDance sú však aj modernejšie podoby Kostkovej, ktorá si trúfla napríklad aj na účes z hladkých vyžehlených vlasov rozdelených na cestičku alebo na moderný look s jemne goticko-punkovou inšpiráciou 80-tych rokov – s kaderami vyčesanými dozadu a uhladenými po temene.

2006 Čítajte viac 12 sezón na parkete StarDance... Jasné, že sa zmenili! Ako v šou začínali Kostková a Eben?

Štyridsaťsedemročná Kostková je aktuálne dôkazom, že pri experimentovaní s účesmi sa dá naozaj postupovať viacerými smermi a výsledok môže príjemne prekvapiť. Manželka slovenského režiséra Jakuba Nvotu je navyše príkladom aj pre iné dámy v blížiacej sa párty sezóne. Niektorý z účesov pokojne môžete vyskúšať aj vy doma, napríklad na vianočný večierok či koncoročné oslavy. Kostkovej chameleónske vlasové si pozrite v galérii vyššie. Atmosféru ostatného ôsmeho kola si pozrite v galérii dolu.

Cukrár Josef Maršálek a jeho tanečná partnera...
Moderátorka Iva Kubelková žiarila na tanečnom...
+11Takto sa v StarDance lúčili s cukrárom Josefom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #StarDance #premeny #Tereza Kostková

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...