Tieto znamenia milujú až priveľmi intenzívne. Láskou sa nechajú celkom opantať, potom trpia

Každý, kto miluje, je zraniteľný. Zatiaľ, čo niektoré znamenia zverokruhu si udržiavajú určitý odstup, iné rozdajú svoje srdce oveľa rýchlejšie a do nového vzťahu sa ponoria okamžite a so všetkou intenzitou. Patríte k takýmto zaľúbencom aj vy?

28.01.2024 06:00
láska, naivita, ružové okuliare, rande, Foto: ,
Naivne zamilovaní?
debata (1)

Rak

Rak síce spočiatku trošku váha, ale keď cíti, že aj u partnera sa city práve rozhoreli, láskou sa nechá celkom opantať. Pre svoju polovičku by potom urobil čokoľvek, jeho myseľ je celkom zahmlená a myslí výlučne srdcom. Avšak, takáto silná láska môže partnera nielenže vystrašiť, ale dostane strach z obmedzení, ktoré Rak začne smerom k svojej láske uplatňovať v mene spoločne strávených chvíľ.

nuda, rozhovor, kamarátky, dve ženy, obývačka, ohováranie Čítajte viac Vždy sú tu pre vás, pripravení podať pomocnú ruku! O ktorých znameniach to platí?

Ryby

Ryby majú tendenciu svoje starosti a nespokojnosť skôr ignorovať, než riešiť. To ich, žiaľ, často stavia do úlohy obete vo vzťahu… V mene lásky, ktorú veľmi prežívajú, sú vždy pripravení ustúpiť, než aby presadzovali svoju vôľu. Vo vzťahu radšej urobia všetko pre toho druhého, ako by sa mali starať o svoje potreby. Preto často končia so zlomeným srdcom.

amulet, žena, veštenie, znamenie, talizman Čítajte viac Amulety aj rituály! Tieto znamenia zverokruhu sú presvedčené, že fungujú

Strelec

Keď sa Strelec zamiluje, vzťahu sa oddá na sto percent a veľmi rýchlo. Pritom úplne ignoruje rozum, žije „tu a teraz“ a v mene lásky často priviera oči nad realitou. Partner ešte nemusí cítiť to isté, ale Strelec si už stavia vzdušné zámky a plánuje ďalekú budúcnosť.

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #znamenie zverokruhu

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...