Amulety aj rituály! Tieto znamenia zverokruhu sú presvedčené, že fungujú

Niektorí ľudia sú viac intuitívni ako ostatní, v živote sa viac ako na rozum spoliehajú na svoj vnútorný hlas, držia sa svojich rituálov, ktoré im podľa nich prinášajú šťastie. Ktorých znamení sa to týka?

09.01.2024 09:00
amulet, žena, veštenie, znamenie, talizman Foto:
Veríte v silu amuletov?
debata

Ryby

Ryby sú veľmi intuitívne znamenie zverokruhu a svoje okolie vnímajú naozaj intenzívne. Toto znamenie zvykne očariť okolie svojou intuíciu. Okrem toho majú Ryby veľkú záľubu v rôznych rituáloch a preto sú poverčivé. Svojmu vnútornému hlasu naozaj dôverujú viac než rozumu, čo môže byť pre nich občas na obtiaž. Roky sú verné nielen svojim rituálom, ale aj talizmanom, maličkostiam, ktoré ich sprevádzajú roky. Ak o niektorý prídu, stratu nesú veľmi vážne.

Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom...
Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie...
+7Herečka Sharon Stone na premiére The Tragedy of...

Rak

Niektoré znamenia zverokruhu jednoducho nechcú nechať nič na náhodu, to platí aj o Rakoch. Možno je to preto, že je také ľahké ich zneistiť. Preto nachádzajú zvláštnu silu v poverčivosti: často so sebou nosia malé amulety, ktoré ich počas dňa posilňujú a povzbudzujú. Svojím spôsobom si budujú puto so svojimi rituálmi, ktorých sa držia zubami-nechtami, nachádzajú v bich povzbudenie aj pokoj či útechu.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ktoré znamenia sú s príchodom nového roka najviac pripravené na zmeny a vrhajú sa na predsavzatia? Patríte k nim aj vy?

Váhy

Váhy sa riadia heslom: „Všetko je tak, ako má byť“. Toto znamenie zverokruhu je takisto poverčivé, napriek tomu nikdy nespochybňuje svoje šťastie. Ak sa niekedy čosi zlé predsa len pritrafí, nenechá sa „smolou“ nijako zneistiť, ale verí vo svoje životné šťastie. A práve k šťatsiu mu dopomáhajú rôzne talizmany, ktorými sa Váhy obklopujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rituál #amulet #vnútorný hlas #znamenie zverokruhu

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...