Ktoré znamenia sú s príchodom nového roka najviac pripravené na zmeny a vrhajú sa na predsavzatia? Patríte k nim aj vy?

Nový rok prináša tradíciu vymýšľania predsavzatí, ktoré majú za cieľ zlepšiť náš život v nasledujúcich mesiacoch.

04.01.2024 09:30
žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Foto:
Hurá, idem meniť svoj život.
debata

Niekto možno uprednostňuje skôr malé zmeny, zatiaľ, čo iný je odhodlaný pre radikálne kroky. Ktoré znamenia majú tendenciu vytvárať si množstvo novoročných predsavzatí a prečo? Bez ohľadu na to, aké predsavzatia si stanovíte, je dôležité si pamätať, že kľúčom k úspechu je trpezlivosť a najmä odhodlanie.

víno, sex, milenci, nevera, láska, vášeň, dvojica, posteľ Čítajte viac Baran či Vodnár? Pozor, k nevere majú bližšie než iné znamenia

Blíženci

Blíženci sú známi svojou zvedavosťou a potrebou neustále sa rozvíjať. V novom roku sa dá u tohto znamenia očakávať, že si stanoví množstvo predsavzatí. Blíženci sa radi vzdávajú svojej komfortnej zóny a experimentujú s novými vecami. Ich predsavzatia môžu zahŕňať učenie sa nových zručností, cestovanie a stretávanie nových ľudí.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Lev

Lev je odvážny a sebavedomý, a preto si stanovuje ambiciózne ciele. V novom roku sa toto znamenie môže rozhodnúť pre veľké zmeny v kariére, vzťahoch ale aj v životnom štýle. Jeho predsavzatia často smerujú k dosiahnutiu výnimočnosti a k zdôrazneniu vlastnej jedinečnosti.

Škorpión

Škorpióni sú vášniví a vnímaví a ich predsavzatia môžu súvisieť so zlepšením ich vnútorného ja. Môžu sa rozhodnúť pre osobnostný rozvoj, duchovný rast alebo zlepšenie vlastných vzťahov. Škorpióni si takisto často kladú za cieľ prekonanie svojich obáv a dosiahnutie psychickej rovnováhy.

láska, naivita, ružové okuliare, rande, Čítajte viac Zamilovať sa? Pre tieto znamenia je to otázka okamihu, milujú pocit začínajúcej lásky

Vodnár

Vodnári sú známi svojou originalitou a nezávislosťou. V novom roku si môžu vytýčiť predsavzatia, ktoré sú odlišné od tradičných očakávaní. Ich záujem môže smerovať k podpore inovácií, sociálnym zmenám alebo zapojeniu sa do dobrovoľníckych aktivít.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novoročné predsavzatia #predsavzatia

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...