Vždy sú tu pre vás, pripravení podať pomocnú ruku! O ktorých znameniach to platí?

Potrebujete vypočuť či poradiť? Pokazilo sa vám auto a vy zháňate niekoho, kto by vám pomohol? Ak sa vyskytne problém, zväčša vieme, na koho sa obrátiť, aby nám podal pomocnú ruku. Zvlášť nápomocní sú ľudia narodení v týchto znameniach:

22.01.2024 11:37
nuda, rozhovor, kamarátky, dve ženy, obývačka,... Foto:
Na koho sa obrátiť, ak potrebujete pomoc?
debata

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka sú známi svojím veľkým srdcom. Vďaka citlivej a empatickej povahe vždy presne vedia vycítiť, v akom rozpoložení sú ľudia okolo nich. Keď vidia, že niekto potrebuje pomocnú roku a necíti sa práve najlepšie, neváhajú. Pomoc či podpora od nich prichádza presne včas a nič za ňu neočakávajú, pomocnú ruku podávajú bez veľkého rozruchu.

láska, naivita, ružové okuliare, rande, Čítajte viac Vyznať niekomu lásku, odhaliť srdce? Tieto 3 znamenia zverokruhu s tým majú veľký problém

Ryby

Ryby sú obzvlášť užitočné, pokiaľ potrebujete vypočuť a poradiť. Problémy cudzích ľudí ich neobťažujú, sú pozorní a citliví poslucháči, ak ich požiadate, vždy sa snažia poradiť, ponúknuť svoj pohľad na vec. Pre svojich priateľov sú vždy ochotní zasiahnuť, nikdy nezložia telefón so slovami: „Teraz nemám čas“. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa ich často držíme ako kamarátov zubami-nechtami.

Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom...
Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie...
+7Herečka Sharon Stone na premiére The Tragedy of...

Váhy

Váhy potrebujú k životu najmä harmóniu, preto sa vždy snažia nájsť cestu, ako vytvoriť okolo seba pohodu a dobrú náladu. Ak si všimnú, že niekto nie je vo svojej koži, sú prví, ktorí ponúknu pomoc. Vo svojom okolí sú vnímaní ako veľmi milí a nápomocní ľudia. Čo však občas ich blízki zneužívajú je fakt, že od Váh slovo „nie“ naozaj počuť len výnimočne. Následne toho majú na svojich pleciach naložené viac, než by chceli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #empatia #znamenie zverokruhu #pomocná ruka

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...