Ako prelomiť ľady na prvom rande? V Kalifornii sa dvojice zoznamujú v ľadovej vode. Čo im behá po rozume, neuveríte...

Kalifornčania nehľadajú lásku len na obvyklých miestach, ako sú bar alebo pláž, ale napríklad tiež v kúpeľoch s ľadovou vodou v prímorskom meste Santa Monica pri Los Angeles.

02.01.2024 09:30
ladova voda Foto:
Hoci záber nie je z Kalifornie, takto nejako si človek predstavuje "ľadové zoznámenie sa".
debata

V kúpeľoch sa totiž organizujú zoznamovacie akcie pre nezadaných, ktorým sa hovorí Icebreakers (Prelomenie ľadov), uviedla agentúra Reuters, podľa ktorej nehrozí, že vo vode s teplotou blížiacou sa nule by viazla konverzácia.

Emma Brooks. Čítajte viac Boja sa vrások, o kozmetike vedia viac než ktokoľvek pred nimi. Generáciu Z trápi, aby nevyzerala staršie. A je pre to ochotná veľa urobiť

Po úvodnej meditácii a počúvaní hudby sa účastníci rozdeľujú náhodne do dvojíc. Pár sa potom spoločne ponorí do bazénika s vodou s teplotou tri stupne Celzia. Zamestnanci centra ich pritom vybavujú vodeodolnými kartičkami s otázkami ako „Čo pre teba znamená láska?“, o ktorých majú dvojice v priebehu troch minút v bazéne diskutovať.

„Zo začiatku bolo ťažké sústrediť sa na otázky, pretože sa človek sústredí na to, ako mu je zima,“ opísala 25-ročná tanečnica Caitlyn Moyer, ktorá sa zúčastnila na zoznamovacej akcii. „Ale potom sme si tak nejako padli do oka a jednoducho sa tak nejako začali sústrediť na to, čo obaja cítime, a bolo to jednoduché,“ doplnila.

sprcha, sprchovanie, striedavá sprcha Čítajte viac Studená sprcha nie je len pre otužilcov. Pozrite, čo prináša ženám

Dvadsaťsedemročný inžinier Miles Gibson, s ktorým bola Caitlyn v bazénku, uviedol, že bolo „pekné mať niekoho, kto človeka podporoval“, zatiaľ čo si zvykal na teplotu vody. Gibson dodal, že chcel na podujatí ukázať svoje autentické ja a byť otvorený všetkému, čo ho čaká. „Nie nevyhnutne hľadať lásku, ale byť otvorený a prijímať to, čo sa zdá byť správne,“ doplnil.

Tieto zoznamovacie akcie nedávno odštartovala firma IcePass, ktorá sa zameriava na saunovanie a otužovanie. Do 19. decembra minulého roka usporiadala zatiaľ tri kúpania v ľadovej vode spojené so zoznamovaním. Na každom z nich sa zúčastnilo zhruba 30 až 40 ľudí. Sedem párov išlo na druhé rande a tri páry zostali spolu, komentoval výsledky zoznamovacej metódy spoluzakladateľ spoločnosti Kyle Cassidy.

Pozrite si tiež: Najdôležitejšia rada pre ženský šatník od známej moderátorky
Video
Zdroj: TV Pravda
debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kúpeľ #otužovanie #zoznamovanie #ľadová voda

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...