Prvé aj druhé rande vyšlo, no zrazu sa váš objav ozýva len sporadicky

Máte nový objav a ste naozaj nadšená. Prvé rande dopadlo skvele, nasledovalo druhé, tretie...

17.11.2021 11:00
mobil, žena , čakanie Foto:
Čakáte a telefón mlčí?
debata (2)

Vaše nadšenie je ohromné, ale… Nový muž vo vašom živote sa chová inak, než ste si predstavovali. Po nadšených prvých týždňoch sa začína ozývať čoraz menej, iba sporadicky. Pýtate sa, prečo? A ako sa zachovať?

láska, vzťah, problém, nevera Čítajte viac Prečo ľudia podvádzajú svojho partnera? 8 najčastejších dôvodov podľa prieskumu

Na vaše správy odpovedá len sporadicky a menej nadšene, než pred časom. Sám od seba napíše málokedy, nijako špeciálne sa o vás nezaujíma. Nezriedka sa stáva, že muži „odložia“ ženu, s ktorou tak intenzívne randili pár týždňov, na vedľajšiu koľaj. Muž nenapíše jasné „je koniec“, necháva si dvierka pootvorené a vy čakáte a čakáte. Keď sa už ozve, ste šťastím bez seba, hoci ste plánovali reagovať celkom inak. Muž sa takto správa, keď potrebuje povzbudiť svoje „ego“ a vo vás si našiel trpezlivú čakateľku. Bude vás takto využívať na povzbudenie svojho sebavedomia dovtedy, kým vám nedôjde trpezlivosť. Jemu takého sporadické randenie s niekým, koho pozná, vyhovuje.

hnev, hádka, rozchod, rozvod Čítajte viac Rozchod bez drámy? Skúste to podľa týchto pravidiel

Máte ho stále v hlave, lebo veríte, že ste sa nerozišli. A naozaj, oficiálne sa tak ani nestalo. Chybou však je, ak ho neustále kontaktujete ako prvá… Dúfate, dožadujete sa stretnutia, navrhujete spoločný program, ktorý sa však málokedy stretne s odozvou. Ak sa však napokon predsa len stretnete, svoju nespokojnosť nedáte ani len najavo, aby ste ho definitívne neodplašili.

Musíte si úprimne priznať, že nemáte žiaden skutočný vzťah. Prestaň volať aj písať, neprosiť o stretnutia. Inak ho len podporujete v jeho správaní. Ak ho necháte tak, rýchlejšie ho dostanete z hlavy a vaša špirála večného čakania sa môže ukončiť. Nebuďte len hračkou na hladkanie jeho ega.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rande #partner

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...