Doma majú kabelku tejto značky tisícky Sloveniek, slávne celebrity ju zbožňujú tiež. Namiesto loga však nosia... poriadne zvodné kúsky

Patrí medzi módne prezentácie, ktoré sú vždy naplnené hviezdnym osadenstvom. Azda najpočetnejším v rámci celého týždňa módy v New Yorku. Nebolo to inak ani na ostatnej prezentácii novej kolekcie značky Michael Kors.

15.02.2024 00:00
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes sa tiež objavila na módnej prehliadke Michael Kors Jeseň/Zima 2024 v New Yorku.
debata (1)

Americký dizajnér, ktorý za rovnomenným brandom stojí, predstavil odevy a doplnky na sezónu Jeseň/Zima 2024 a pozval k tomu mnohé slávne tváre. Neodmietla takmer žiadna. Na Korsových prehliadkach sa pravidelne objavujú slávne herečky, speváčky či modelky. A nielen tam, jeho kreácie nosia aj na červených kobercoch.

asymetria, kabelka, Čítajte viac Toto nie je žiadna nuda, dámy! Trendom medzi kabelkami v roku 2024 je asymetria, čudné tvary a vybočiť z davu

Aj mnohé módniky považujú Michaela Korsa s jeho odevnou značkou za jeden zo základných stavebných kameňov amerického odevného dizajnu. Autor neexperimentuje toľko so strihmi či siluetami a ponúka prevažne elegantnú a ženskú módu z kvalitných materiálov. To mu vytvára pozíciu miláčika masy. Na Slovensku je obľúbený tiež – tisícky žien sa pýšia minimálne jedným doplnkom, kabelkou, taškou, ľadvinkou či opaskom s typickým logom MK.

Herečka Meghann Fahy na módnej prehliadke...
Herečka Brie Larson na prehliadke Michael Kors...
+17Herečka Gabrielle Union.

Ale pozor, treba tiež povedať, že produkty s typickým logotypom pochádzajú z tej najnižšej a aj najmenej nápaditej línie. V módnom svete dokonca trpia na nie najlepšiu povesť. Línia, ktorú šesťdesiatnik Kors prezentuje dvakrát ročne vo Veľkom jablku, je premyslenejšia, precíznejšia, nesie jasný rukopis a nápad.

Herečka Kathryn Newton  sa tiež objavila na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kathryn Newton Herečka Kathryn Newton sa tiež objavila na módnej prehliadke Michael Kors Jeseň/Zima 2024 v New Yorku.

Ako naznačili hviezdne tváre, v aktuálnej sezóne Kors pozýva k milovanému materiálu čipky. Popri klasickej štruktúre nežného romantického materiálu sa však objavujú aj kúsky z pogumovanej čipky či modely s perforovanou madeirovou čipkou, prípadne dekoratívnymi detailmi, ktoré čipku imitujú. Herečky ako Gabrielle Union, Allison Williams či Nina Dobrev predvádzali práve druhú variantu. Katie Holmes sa objavila zase v sexi maxi-šatách z jemnej čiernej čipky, pod ktorou presvitala bielizeň.

Margot Robbie v kreácii Chanel Čítajte viac Elegancia podľa oscarových hviezd: Šik sako od Stoneovej, modrá krása Bluntovej či ponožky v lodičkách režisérky Barbie - inšpirujte sa, dámy

Michael Kors je známy aj ako autor nadčasových a kvalitných kabátov. Jeden z nich predvádzala francúzska herečka Melanie Laurent a iný, o niečo výraznejší – s potlačou srsti – zase herečka Blake Lively. Inšpirácia, čo od Michaela Korsa nosia celebrity, si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Nina Dobrev #Katie Holmes #Gabrielle Union #kabát #čipka #celebrity #Melanie Laurent #Michael Kors #Brie Larson

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...