Toto nie je žiadna nuda, dámy! Trendom medzi kabelkami v roku 2024 je asymetria, čudné tvary a vybočiť z davu

Výstrelok, rozmar pre módne fanúšičky alebo trendový kúsok a hit aktuálnych dní? Platí všetko z uvedeného - nové kabelky totiž lákajú najmä na dizajn a originálne podoby. S podobnými kúskami vás neprehliadne nik.

14.02.2024 12:00
asymetria, kabelka, Foto:
Atypické formy a tvary sú hitom kabelkových variácií na rok 2024. Na snímke je kabelka Fendi Flip Medium, ktorej tvar sa dá meniť. Predáva sa za 1500 eur.
debata

Prehliadky módnych značiek a firiem, ktoré sa špecializujú aj na tvorbu luxusných kožených doplnkov, naznačili jasne – asymetria, atypické tvary či formy sa skrátka nosia. Nebudeme teraz polemizovať o tom, či sú to doplnky praktické – niektoré určite áno, iné menej – o tom však nie je reč.

Bianca Balti Čítajte viac Mini aj maxi, klasické aj v divokých farbách: Toto je 15 luxusných kabeliek, ktoré hviezdy milujú. Budete aj vy...

Podivne tvarované kabelky sú totiž viac než len praktickým kúskom koženého výrobku – mnohé z nich sú priam ako umelecké dielo, artefakt, ktorý žena vystavuje na obdiv a spolu s ním aj svoj vkus a štýl. Ktorým sa, samozrejme, túži trochu (alebo viac) odlišovať od toho masového.

Atypické formy a tvary kabeliek sú hitom roka... Foto: archív značky
acne790 Atypické formy a tvary kabeliek sú hitom roka 2024. Na snímke model od Acne Studios, ktorý sa predáva za 790 eur.

Vybrali sme pre vás 18 inšpirácií na trendovú asymetriu. Hoci ide najmä o luxusné značky – je len otázkou času, kedy po tomto trende siahnu aj výrobcovia dostupnejšej módy. Otázne je, či budú mať k dispozícii technológie a roky skúseností pre kvalitu a precíznosť. Ale to už je len na rozhodnutí spotrebiteľky či spotrebiteľa, do ktorých modelov sa rozhodne (a môže) investovať…

Atypické formy a tvary sú hitom kabelkových...
Kabelka Fendi Nano Clip, predáva sa za 590 eur.
+15Atypické formy a tvary sú hitom kabelkových...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #Kabelka #Fendi #asymetria #Maison Margiela #Loewe #Akris #Attico

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...