63 rokov by ste jej sotva tipovali. Tajomstvom Baby z Hriešneho tanca je aj móda. Takto sa oblečte a tiež vám budú hádať menej...

Slávny filmový hit nakrútila pred bezmála štyridsiatimi rokmi, ale aj dnes si herečka Jennifer Grey zachováva mladistvú energiu a imidž.

23.01.2024 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Jennifer Grey na premiére filmu A Real... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Jennifer Grey Herečka Jennifer Grey na premiére filmu A Real Pain v Utahu na festivale Sundance.

Keď sa počas uplynulého víkendu objavila na filmovom festivale Sundance v americkom Utahu, bolo celkom jasné, že jej módne voľby sú viac ako správne. Aj v nich sa totiž ukrýva tajomstvo, že dnes 63-ročná predstaviteľka Baby Hausmanovej z filmu Hriešny tanec má v sebe stále študentskú iskru a mladistvý pôvab.

2021 FN Achievement Awards Čítajte viac O mesiac 70? Neuveriteľné... supermodelka Brinkley v plavkách je dôkaz, že vek je naozaj len číslo

Grey sa pred objektívy v Utahu postavila v čiernych šatách s asymetrickou sukňou, pri ktorých sa o zvyšok už postarali vhodne zvolené doplnky. Kožená bundička do pása má v sebe trochu rebelského nádychu, ten ešte umocnili šnurovacie čižmy na miernej platforme a s masívnejším vyznením. Keď ešte pridáte neposedne stylované kučery a spokojný úsmev na tvári, je jasné, že herečka pôsobí o dekády mladšie.

zväčšiť Joel Grey a Jennifer Grey na 76. ročníku cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Joel Grey a Jennifer Grey Joel Grey a Jennifer Grey na 76. ročníku cien Tony Awards.

Samotná Jennifer pritom už dávnejšie potvrdila, že starnutie sa jej nespája so vzhľadom a pocit, či sa cíti mladá, sa odvíja od spokojnosti so sebou sama. „Na starnutí bolo najkrajšie zistenie, ako málo mi dnes už záleží na tom, čo si o mne myslia iní. Dôležité je, aby som bola spokojná so sebou ja sama,“ vyhlásila pre Today.com pred pár rokmi. Okrem toho však tiež uviedla príklad z vlastnej rodiny, podľa ktorého sa zdá, že mladý duch sa u nich dedí z generácie na generáciu.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Áno, všetky ženy sú krásne, ale nebuďme pokryteckí... nadváhu by sme podporovať nemali, vyhlásila Sklenaříková. Tu sú tajomstvá jej figúry

„Moja stará mama mala 93, keď zomrela a do posledných chvíľ tancovala, maľovala, chodila všade sama a žila nezávislo na cudzej pomoci. Myslím si, že všetko je o tom, ako žijete, nie ako dlho žijete,“ dodala Grey, ktorej otec Joel oslávil 91. narodeniny a stále sa ešte objavuje v spoločnosti.

Herečka Lucy Liu uviedla snímku Presence na...
Herečka Renate Reinsve v kreácii Louis Vuitton...
+14Herečka Jodie Foster (vľavo) a jej manželka...

V našej galérii si okrem hviezdy Hriešneho tanca pozrite aj ďalšie známe dámy, ktoré sa tento už objavili na filmovom festivale Sundance. Niektoré jej rovesníčky, iné mladšie – takto sa vysporiadali so špecifickým módnym štýlom nezávislého filmového podujatia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Jennifer Grey #omladenie

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...