O mesiac 70? Neuveriteľné... supermodelka Brinkley v plavkách je dôkaz, že vek je naozaj len číslo

Necelý mesiac zostáva niekdajšej supermodelke Christie Brinkleyovej do osláv okrúhleho jubilea. Číslo sa zdá priam neuveriteľné - o to viac, ak si pozriete jej najnovší záber.

10.01.2024 07:04
2021 FN Achievement Awards Foto: ,
Bývalá supermodelka Christie Brinkley v nohavicovom kostýme s metalickým dezénom.
debata

Rodáčka z Michiganu, ktorej tvár a dokonalé krivky mohli nespočetnekrát vidieť čitatelia magazínov ako Vogue, ELLE či Sports Illustrated, zverejnila záber z pláže. Blondínka oblečená v jednodielnych bielych plavkách leží na ňom vo vode, spokojne sa smeje a nohy má zdvihnuté s prepnutými špičkami. „Ako morská panna,“ napísal jeden z fanúšikov pod fotografiou.

Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana Čítajte viac Majú 60 či 70 plus, na červenom koberci berú dych: Meryl, Helen či Julianne - filmové legendy inšpirujú dámy v každom veku

Brinkley sa pritom už 2. februára (áno, magický dátum 2.2.) zaradí do klubu sedemdesiatničiek. Trojnásobná mama minulý rok prezradila, že tajomstvom jej figúry okrem pravidelného cvičenia a pohybu je takzvaná „dúhová diéta“. Pod týmto pojmom si však nepredstavte množstvo obmedzení, ale pestrý a farebný jedálniček, v ktorom sú zastúpené farebné a výživné jedlá.

Ako píše portál HelloMagazine.com, Brinkley vraj nedá dopustiť na to, že deň štartuje vodou s jablčným otcom a kajenským korením, pridá k nemu pohár kokosovej vody s dreveným uhlím a pridáva pomarančový džús s prídavkom kurkumy, zázvoru a sezamového oleja. Nechýba ani tradičná ranná káva. Čierna, bez mlieka a bez cukru.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Áno, všetky ženy sú krásne, ale nebuďme pokryteckí... nadváhu by sme podporovať nemali, vyhlásila Sklenaříková. Tu sú tajomstvá jej figúry

Nápoje dopĺňa ovocím, ktoré jej vraj dodáva energiu a pritom nie je ťažké. Jej absolútnym miláčikom je vraj „dračie ovocie“, u nás známe tiež ako pitaya.

O svojom jedálničku a životnom štýle nedávno hovorila pre magazín Gala France aj slovenská modelka a autorka Adriana Sklenaříková. Jej tipy sú tiež pre niekoho možno inšpirujúce. Viac čítajte v odkaze vyššie.

Francúzska herečka Anne Parillaud na filmovom...
Modelka Sailor Brinkley-Cook a jej mama -...
+17Herečka Andie MacDowell v kreácii Dior pózuje...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #plavky #oslava #Christie Brinkley #jubileum #sedemdesiat

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....