Majú 60 či 70 plus, na červenom koberci berú dych: Meryl, Helen či Julianne - filmové legendy inšpirujú dámy v každom veku

Na vyhlásení 81. ročníka cien Zlatý glóbus sa objavili aj filmové a televízne veteránky. Za dekády pôsobenia v brandži nepotvrdili len svoj herecký talent, ale aj pôvab a štýl.

08.01.2024 09:00
Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana Foto: ,
Herečka Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana na after-párty po vyhlásení Zlatých glóbusov.
debata

Slávnostný galavečer 81. ročníka sa niesol aj v znamení zrelej krásy a elegancie. A niekoľko známych žien potvrdilo pred objektívmi z celého sveta, že večerná spoločenská móda a také nablýskané podujatie, akým je udeľovanie Zlatých glóbusov, zvládnu ľavou zadnou.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Medzi prítomnými dámami zažiarila napríklad minuloročná držiteľka Oscara – malajzijská herečka Michelle Yeoh (61), ktorá v červenej róbe bez ramienok predvádzala štíhlu siluetu a pôsobila ako stelesnenie elegancie a štýlu.

Herečka Julianne Moore a jej manžel Bart...
Moderátorka a producentka Oprah Winfrey v...
+9Herečka Jodie Foster prišla v šatách Alberta...

Na červenú farbu a odhalené ramená stavila aj herečka Julianne Moore (tiež držiteľka Oscara). Šesťdesiattriročná americká hviezda sa rozhodla pre pompéznejšie ladenú večernú kreáciu, výsledok však nepôsobil rozpačito – práve naopak.

Herečka Michelle Yeoh na vyhlásení cien Zlatý... Foto: Profimedia
Michelle Yeoh Herečka Michelle Yeoh na vyhlásení cien Zlatý glóbus v červenej róbe.

Medzi prítomnými nechýbala ani legendárna Meryl Streep, ktorá predviedla jednu z najrebelskejších podôb na tohtoročnom červenom koberci. Bielu košeľovú blúzku doplnila trblietavou sukňou po zem a kabátikom a všetko doladila slnečnými okuliarmi. Dáma, ktorá oslávila tento rok poljubileum (v júni má 75), ponúkla objektívom mladistvú a sviežu verziu oblečenia sedemdesiatničky. Inšpiráciu môže ponúknuť naozaj mnohým ženám. Rovesníčkam, ale aj oveľa mladším.

Nicole Kidman Čítajte viac Ako bohyňa v ilúzii nahých šiat: Nicole Kidman to s módou vždy vedela, ale toto je jedna z jej najzvodnejších podôb

Okrem Streepovej už tradične pútala pozornosť aj Helen Mirren. Britská herečka, ktorá sa už blíži k osemdesiatke, sa roky prezentuje v žiarivých a sviežich farbách. Pastelová fialová róba Dolce & Gabbana sa niesla v tomto duchu. Inšpiráciu, z celkom iného súdka, však ponúkla aj Annette Bening či Jodie Foster. Viac si pozrite v galérii. Okrem nej nezabudnite ani na kompletnú galériu z červeného koberca, v ktorej nájdete viac ako 100 záberov hviezd.

Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.
Jennifer Aniston je sexy dáma 50 plus na cenách Zlatý glóbus
Video
Zdroj: Profimedia
Ružová, sexy a ako živá bábika: Margot Robbie uchvátila na 81. ročníku Zlatých glóbusov
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #móda #Meryl Streep #Julianne Moore #Zlatý glóbus #pôvab #štýl #zrelá žena #Michelle Yeoh

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...