Ako bohyňa v ilúzii nahých šiat: Nicole Kidman to s módou vždy vedela, ale toto je jedna z jej najzvodnejších podôb

Patrí medzi najlepšie oblečené hviezdy Hollywoodu a tento status si udržuje aj s blížiacou sa šesťdesiatkou. Konieckoncov, vek nie je pre austrálsku rodáčku žiadnym problémom, výhodou je výška a štíhlosť modelky.

27.12.2023 09:30
Nicole Kidman Foto:
Herečka Nicole Kidman na premiére seriálu Expats v Sydney.
debata

Držiteľka Oscara Nicole Kidman sa aj pred príchodom vianočných sviatkov objavila na verejnosti. Stihla ešte uviesť svoj nový seriál Expats, v ktorom exceluje v príbehu z hongkongského prostredia. Na premiére excelovala voľbou šiat a vzhľadom, ktorý mnohým vzal dych.

Nicole Kidman v kreácii Coperni a jej manžel Keith Urban Čítajte viac Večne mladí? Nicole Kidman s manželom boli magnetom hudobných cien. Najprv pohľad na pevné brucho, potom... kde sú vrásky?

Známu ryšavku (dnes už viac blondínku) styloval Jason Bolden a vybral jej model šiat z kolekcie Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2023. Model telovej farby, ktorý na prvý pohľad prinášal akoby nahú ilúziu, podčiarkol Kidmanovej sošnú figúru a zároveň posilnil jej ženskú príťažlivosť.

Herečka Nicole Kidman v kreácii Coperni na...
Herečka Nicole Kidman v kreácii Balenciaga.
+15Herečka Nicole Kidman na premiére seriálu...

Šaty boli na pohľad jednoduché, ale úchvatné – nahá tuba bez ramienok s nariaseným živôtikom a rozparkom po stehná bola vytvorená z jemného hodvábneho džerzeja. Nicole Kidman zvolila aj ukážkové doplnky. Masívny zlatý náramok posunutý až hore na predlaktie či miniatúrna hranatá kabelka v rukách. A celkový dojem ešte posilňoval účes s z vypnutých skučeravených vlasov.

Nicole Kidman Čítajte viac To, že je vysoká, potvrdí každý záber s manželom. Viete, ktoré hviezdy tromfnú aj Kidmanovú? Tu je 9 dám nad 180 cm

Aj magazín Vogue nadšene napísal o tomto „ostatnom“ looku roka 2023, 56-ročnej rodáčke z Havaja bez ostychu prisúdil prívlastok „moderná bohyňa z Olympu“. My súhlasíme a okrem aktuálneho „zásahu do čierneho“ prinášame aj galériu najlepších podôb Nicole Kidmanovej za posledné roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #haute couture #Fendi #bohyňa

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...