Bol to najškaredší účes, aký som nosila, priznala sa kedysi Jennifer Aniston. Dnes ho nosí opäť a s touto zmenou si ho zase zamilujú ženy po celom svete

Nešlo ju prehliadnuť. Herečka Jennifer Aniston je jednou z ikonických tvárí Hollywoodu. A nielen to. Aj dámou, ktorá inšpiruje celé generácie.

09.01.2024 00:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston a jej líčenie a úprava na 81. ročníku cien Zlatý glóbus.
debata

Prekvapením bolo, keď sa na nedeľňajšom vyhlásení cien Zlatý glóbus objavila so sviežim a vynoveným zostrihom vo vlasoch. Ten nápadne totiž pripomínal jeden z najkultovejších účesov 90-tych rokov.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Áno, reč je o účese menom Rachel – strihu, ktorý spopularizovala práve hollywoodska herečka ako Rachel Greenová v seriáli Priatelia. Sama sa pred časom priznala, že ho vraj neznášala, označila ho za jeden z najškaredších účesov vôbec a nerozumela tomu, prečo fascinoval a inšpiroval toľko žien.

Herečka Margot Robbie a jej líčenie a úprava na...
Herečka Cailee Spaeny a jej líčenie a úprava na...
+13Herečka Jennifer Aniston a jej líčenie a úprava...

Nuž, zdá sa, že nad „Rachel“ sa zľutovala. Teda, buďme presnejší. Päťdesiatštyriročná herečka sa na galavečere objavila s modernou interpretáciou slávneho účesu, omnoho mladistvejšou, šmrncovnejšou a šik. Spojovacím motívom boli melírované plavé odlesky v jej zdravo pôsobiacej a objemnej hrive aj vlasy rozdelené na cestičku tak, aby na jednej strane vytvorili väčší objem.

Herečka Jennifer Aniston na zábere z roku 1996. Foto: Profimedia
Herečka Jennifer Aniston na zábere z roku 1996. Herečka Jennifer Aniston na zábere z roku 1996.

Jennifer Aniston sa však vzdala krátkych prameňov okolo tváre a nahradila ich dlhšími, ktoré lichotivo padali okolo tváre a prelievali sa aj na oblasť ramien. Kým v 90-tych rokoch bol účes „Rachel“ guľatejší a nadýchaný, tentoraz vlasy pôsobili vzdušne, ale zároveň uhladenejšie a sofistikovane.

Margot Robbie a jej líčenie a úprava Čítajte viac Líčka ako šťavnaté jabĺčka, zdravý lesk aj príťažlivé pery v tónoch roka 2024: Toto sú najlepšie nalíčené krásky glóbusového večera

Aj magazín Vogue poznamenal, že išlo o mimoriadne vydarenú reinterpretáciu, ktorá má šancu osloviť ženy po celom svete znovu. Nuž, nech sa páči, dámy, inšpirácia je opäť tu.

zväčšiť Herečka Jennifer Aniston ako Rachel Greenová v... Foto: Profimedia
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston ako Rachel Greenová v seriáli Priatelia. Tento účes vraj neznášala.
Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #účes #Zlatý glóbus #Rachel

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...