Účes ako Rachel chcela aj Mariah Carey! Výsledok ju nepotešil, reagovala aj Aniston

Nielen "obyčajné" fanúšičky sa snažili o účes, ktorý v Priateľoch nosila Jennifer Aniston. Chceli ho aj celebrity, napríklad Mariah Carey.

03.06.2021 11:00
debata

Minulotýždňová televízna udalosť roka, ako by sa s čistým svedomím dal nazvať návrat Priateľov na obrazovky, prevalcoval spomienkami na minulosť aj slávnych fanúšikov tohto seriálu. A jedným z nich bola aj spevácka diva Mariah Carey.

zväčšiť Herečka Jennifer Aniston ako Rachel Greenová v... Foto: Profimedia
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston ako Rachel Greenová v seriáli Priatelia. Tento účes vraj neznášala.

Ako priznala na Instagrame, aj ona podľahla čaru účesu seriálovej Rachel, ktorý roky napodobňovali milióny žien po celom svete. Niektoré s väčším, iné s menším úspechom. Ako sa to podarilo Mariah Careovej (51)?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey)

Speváčka sa podelila o starú fotografiu z pódia, na ktorej, ako ona sama napísala, sa pokúsila o ikonický účes seriálovej postavy. „Smutný pokus o účes v štýle Rachel,“ napísala speváčka k záberu. Päťnásobná držiteľka ceny Grammy tak dala jasne najako, že Aniston bola vzorom v 90-tych rokoch nielen pre „obyčajné“ ženy, ale aj pre celebrity.

Jennifer Aniston (52) na zverejnenú fotografiu zareagovala stručne, ale celkom jasne: „Milujem to“. Účes sa páčil vyše 160 000 fanúšikom speváčky, ktorí ju komentármi presviedčali, že určite nejde o smutný pokus, naopak, označujú ho ako vydarený. Ku komentujúcim sa pridala napríklad aj herečka Kerry Washington.

jenifer aniston Čítajte viac Obrazom: Účes Jennifer Anistonovej je ikonický! Ale experimentovala aj ona

Zostrih, ktorý inšpiroval ženy po celom svete, si vyslúžil prezývku Rachel a v seriáli ho herečka nosila v prvých dvoch sériách. Sama Aniston ale jeho fanúšičkou vôbec nebola a v minulosti pre magazín Allure povedala: „Ako to povedať? Myslím, že to bol ten najškaredší účes, ktorý som kedy videla. Rada by som vedela, prečo bol taký obľúbený.“ S nápadom na dnes slávny účes prišiel kaderník Chris McMillan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Jennifer Aniston #Mariah Carey #účes

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...