Líčka ako šťavnaté jabĺčka, zdravý lesk aj príťažlivé pery v tónoch roka 2024: Toto sú najlepšie nalíčené krásky glóbusového večera

Výber šiat je len jednou zložkou takého veľkolepého večera, akým je vyhlásenie cien Zlatý glóbus. Rovnako dôležitú časť tvorí aj vizáž a podoba hviezd.

08.01.2024 13:30
Margot Robbie a jej líčenie a úprava Foto: ,
Herečka Margot Robbie a jej líčenie a úprava na 81. ročníku cien Zlatý glóbus.
debata

Už roky sa potvrdzuje, že hviezdny look je zväčša na míle vzdialený výrazným, silným a podobu meniacim vizážam, ktoré dominujú sociálnym sieťam ako TikTok alebo Instagram. Omnoho viac sa dáva dôraz na prirodzenú krásu, dokonalú, zjednotenú a zdravo vyzerajúcu pleť a zdravé vlasy.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Ani na 81. ročníku Zlatých glóbusov to nebolo inak. Teda, samozrejme, objavili sa aj dámy, ktorým vizážisti pripravili komplikovanejší a prepracovanejší výraz. Napríklad s použitím sýtejších očných tieňov alebo bronzera, pomocou tzv. kontouringu alebo s výraznými rúžmi. V prevahe však boli herečky, u ktorých úprava akcentovala ich prirodzenosť a pôvab.

Herečka Margot Robbie a jej líčenie a úprava na...
Herečka Cailee Spaeny a jej líčenie a úprava na...
+13Herečka Jennifer Aniston a jej líčenie a úprava...

Ako ukážkový príklad môže slúžiť napríklad Cailee Spaney, ktorej jemná svetlá pleť predvádzala len jemný dotyk ružovej na líčkach a perách. Sviežo a zdravo, priam šťavnato pôsobili pery aj líčka herečky Elizabeth Olsenovej, ktorá stavila na sýtejší červený tón rúžu s leskom a ružovkasto-bronzový tón na viečkach.

Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana Čítajte viac Majú 60 či 70 plus, na červenom koberci berú dych: Meryl, Helen či Julianne - filmové legendy inšpirujú dámy v každom veku

V prípade blondínky Margot Robbie sa ku slovu dostal aj zľahka opálený lesk, ktorý pomohol dotvoriť púder s trblietavými rozjasňujúcimi čiastočkami. Na perách sa potom objavil nežný ružový tón s broskyňovým podtónom, ktorý krásne spolupracoval aj s celkovou podobou a farbou šiat.

zväčšiť Herečka Elizabeth Olsen a jej líčenie a úprava... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Elizabeth Olsen a jej líčenie a úprava Herečka Elizabeth Olsen a jej líčenie a úprava na 81. ročníku cien Zlatý glóbus.

Medzi dámami zaujala aj herečka Elizabeth Debicki, ktorej líčenie prekvapilo nahým matom a ružovým tónom, vyzerala skôr akoby sa takmer nenalíčila. Vizážista sa rozhodol pre túto podobu aj vzhľadom na zdobné trblietavé šaty Dior. Viac líčení si pozrite v našej galérii. A nezabudnite ani na kompletnú galériu módy z 81. ročníka Zlatých glóbusov.

Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.
Jennifer Aniston je sexy dáma 50 plus na cenách Zlatý glóbus
Video
Zdroj: Profimedia
Ružová, sexy a ako živá bábika: Margot Robbie uchvátila na 81. ročníku Zlatých glóbusov
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Carey Mulligan #Zlatý glóbus #Margot Robbie #Elizabeth Debicki #Cailee Spaney

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...