Ikonická Sharon Stone už hrdo nosí svoje šediny. Sivé pramienky vás môžu rozžiariť, tvrdí odborníčka. Ako na to?

Bolo obdobie, keď boli v Hollywoode priam neprípustné. Mnohé herecké hviezdy sa zubami nechtami držali farbenia svojich vlasov, aby oklamali vek a pôsobili mladšie.

06.12.2023 12:00
Sharon Stone Foto:
Herečka Sharon Stone na treťom ročníku akcie The Red Sea International Film Festival v saudskoarabskom Jeddahu.
debata

V posledných rokoch sa však stále viac a viac žien rozhodlo vykročiť „prirodzenou“ cestou. Zaradila sa medzi ne aj herečka Sharon Stone, hviezda hitov ako Základný inštinkt a Casino – žena, ktorá bola sex-symbolom 90-tych rokov.

Myha'la Herrold (vľavo) a Julia Roberts Čítajte viac Julia Roberts ohuruje účesom celé dekády: Už vyše 30 rokov sa o jej vlasy stará slávny kaderník, jeho rada znie...

Blondínka Stone sa už pred časom objavila na verejnosti s vyrastenými sivými prameňmi, ktoré lemovali jej tvár. Na nedávnom treťom ročníku filmového festivalu v saudskoarabskom Jeddahu sa herečka predviedla s ešte výraznejším sivým „prelivom“.

Knieža Albert II. sa opäť spoľahol na garde...
Princezná Caroline z Monaka na akcii Longines...
+9Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...

Stone sa obliekla do elastických čiernych šiat Schiaparelli, s ktorými jej sivé pramene ostro kontrastovali. Výsledok jej však neuberal z pôvabu ani údernosti celkového looku. Ako poznamenávajú mnohí odborníci na vlasy či hair-styling, sivé vlasy nie sú o správnom odtieni či dĺžke, ale najviac o sebavedomí a vnútornej spokojnosti. Zo 65-ročnej herečky doslova žiaria.

Herečka Sharon Stone na filmovom festivale The... Foto: ČTK / AP / Joel C Ryan
Sharon Stone Herečka Sharon Stone na filmovom festivale The Red Sea International Film Festival.

Ako poznamenal portál magazínu Vogue.com, sivé vlasy môžu ženskému vzhľadu prospievať aj vizuálne. Dôvodom je totiž, že keď sa pleť vekom mení, prirodzené sivé, biele a strieborné farby vo vlasoch sú v kombinácii ku pokožke jemnejšie: Vďaka tomu vyzerajú ženy zdravšie a živšie.

Brigitte Nielsen a jej manžel Mattia Dessì Čítajte viac 60 rokov v rodnom liste, 17 centimetrov v podpätkoch a za chrbtom nápis Hollywood. Lepší návrat na mólo si Brigitte Nielsen ani nevie predstaviť

Hair-štylistka a odborníčka na farbenie Tracey Cunningham, radí, ako najlepšie urobiť transformáciu z farbených na sivé vlasy. „Musíte sa pre to len rozhodnúť a nechať ich vyrásť,“ uviedla pre portál. „Nechcete si odfarbiť všetky vlasy a potom ich zafarbiť na sivo; nebude to vyzerať dobre. Postupujte prirodzene, ale nezabúdajte na dôležitú opateru."

Modelka Lila Moss pózuje fotografom na British...
Olivia Culpo sa objavila na akcii v kreácii...
+42Amal Clooney prišla na vyhlásenie British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Sharon Stone #šediny #sivé vlasy #vzhľad #farbenie

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...