60 rokov v rodnom liste, 17 centimetrov v podpätkoch a za chrbtom nápis Hollywood. Lepší návrat na mólo si Brigitte Nielsen ani nevie predstaviť

Svet módy jej kedysi ležal pri nohách. Modelka a herečka Brigitte Nielsen si chvíle svojej dávnej slávy okúsila nanovo. Počas uplynulého víkendu.

05.12.2023 00:01
Brigitte Nielsen a jej manžel Mattia Dessì Foto:
Herečka a modelka Brigitte Nielsen a jej manžel Mattia Dessì na after-párty po prehliadke značky Balenciaga.
debata (4)

Dánska rodáčka, ktorá sa v 80-tych rokoch zaradila medzi hviezdy akčného béčkového žánru v Hollywoode, sa predstavila cez víkend na špeciálnej prehliadky módnej značky Balenciaga. Priamo na jednej z hollywoodskych ulíc. Miesto obsadili z oboch strán slávne tváre, ulica sa stala mólom. A vysoká blondínka, ktorá v júli tohto roka oslávila okrúhlu 60-ku, po ňom vykročila ako jedna z hviezd ostrosledovanej šou­.

Demi Moore Čítajte viac Erotická červená, nežná čipka aj luxusný lesk za tisícky eur: Toto je 12 najlepšie oblečených žien víkendového gala

„Mám 60 a znovu začínam s modelingom, kto by si to bol pomyslel,“ vyhlásila s humorom pre portál Vogue.co.uk bývalá manželka Sylvestra Stalloneho. Nielsen sa objavila pred objektívmi v kombinácii čierneho elastického rolákového topu, skinny džínsov a s luxusnou kabelkou Balenciaga. Do očí však najviac bili čižmy z čiernej lakovanej kože, ktoré siahali vysoko nad kolená. A ktorých platforma a podpätok pridávali už aj tak dosť vysokej Nielsenovej ďalších 17 centimetrov.

„Helmut Newton hovoril, že nikdy nemôžete byť dosť vysokí. Plus je skvelé, ak sa na vás ľudia pozerajú zdola,“ zaspomínala si pre Vogue Brigitte, keď sa stretla po prehliadke so zástupcami magazínu. Priznala však, že si na takúto obuv musela „pár sekúnd“ zvykať.

Brigitte Nielsen Čítajte viac Hrala s Arniem, žila so Stallonem, nahá sa ocitla v Playboy a porodila v 54 rokoch: Slávna Dánka oslavuje, pamätáte si ju aj takto?

„Chcela som kráčať sebavedome. To je, konieckoncov, moje stredné meno. Život je celý o tom, kráčať so sebavedomím a odvahou,“ vysvetlila Nielsen, ktorá cíti nadšenie z možností súčasného módneho sveta. „V 80-tych rokoch museli byť modelky mladé a štíhle. Dnes môžete byť šesťdesiatročná žena a stále robiť prehliadky. Diverzita veku a veľkostí, akú dnes vidieť, je skvelá,“ skonštatovala dáma, ktorá sa môže pýšiť aj titulom jednej z najstarších matiek šoubiznisu. Svoju dcérku Fridu, piatu ratolesť v poradí, porodila ako 54-ročná.

Herečka Brigitte Nielsen a herec Arnold...
Sylvester Stallone a Brigitte Nielsen na zábere...
+8Herečka Brigitte Nielsen na zábere z roku 1987...

S manželom Mattiom Dessim sa po prehliadke objavili aj na after-párty plnej celebrít, viac foto si pozrite v galérii a odkazoch z Nielsenovej Instagramu.

Pozrite si tiež

Herečka Salma Hayek opäť na červenom koberci...
Herečka Maggie Gyllenhaal v kreácii Lanvin.
+82Herečka Laura Harrier v kreácii Alaïa.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Balenciaga #prehliadka #modelka #Brigitte Nielsen

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...