Pokračovanie článku: Marcinková ako kráľovná premiéry, luxusná Škamlová s Tkáčovou a Čírová? Na nohách predviedla hotový hit

Speváčka Mária Čírová sa tiež prišla pozrieť na... Foto: Peter Frolo
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová sa tiež prišla pozrieť na filmovú premiéru.

Speváčka Mária Čírová patrí zvyčajne medzi ozdoby spoločenských podujatí – rokmi si vypracovala originálny štýl a s pomocou spolupráce s viacerými odevnými značkami, ale aj dizajnérmi má stále čím prekvapiť. Na pondelňajšej premiére však na prekvapenia veľa priestoru nezostalo – svetlobéžová kombinácia nohavíc a sako-vesty, pod ktorou sa ukrýval „crop top“ neurazila, ani neuchvátila. V celkovom stylingu udreli do očí masívne členkové čižmy na výraznej podrážke – síce táto obuv je najnovší hit ulíc v Miláne či Paríži v pánskych, ale aj dámskych kolekciách (viac čítajte aj tu), no v tomto spojení pôsobila akosi nasilu. Kabelka z dielne Pinko dodávala celku osviežujúci farebný detail.

zväčšiť Simona Slobodníková na filmovej premiére... Foto: Peter Frolo
Simona Slobodníková Simona Slobodníková na filmovej premiére novinky Šťastný nový rok 2.

Detail odhaleného bruška (tiež jeden z hitov módy aktuálnych mesiacov – dokonca aj medzi tehotnými dámami) nechala omnoho viac ako Čírová vyniknúť bývalá misska Simona Slobodníková, ktorá stavila na tlmenosť a eleganciu čiernej v spojení so športovým sexepílom odhalených vypracovaných brušných svalov. Rozopnuté sako a kratšia nariasená sukňa nechávali priestor na „ukázanie“ crop topu z dielne značky Céline. Celok však vyvažovali vysoké semišové čižmy nad kolená, vďaka ktorým outfit nepôsobil príliš odhalene, ale mal správny balans.

zväčšiť Podnikateľka a bývalá Miss Romana Škamlová. Foto: Peter Frolo
Romana Škamlová Podnikateľka a bývalá Miss Romana Škamlová.

V zozname pozvaných hostí bola potom neprehliadnuteľná aj Slobodníkovej ex-kolegyňa zo súťaže Miss Romana Škamlová. Luxus z jej kombinácie kožených nohavíc a kabáta, ktorý doplnila aj kabelka Hermés, doslova sršal. Osviežujúcim detailom bola ostroružová blúzka s ležérnym uviazaním v páse, ktorá sa napájala na lodičky. Nohavice, kabát a kabelka sa zase hýbali na škále ďalšieho farebného tónu. Výsledok okamžite zaujal oko a vlastne by sme mu nemuseli nič vytknúť. A ak predsa niečo, potom možno absenciu uvoľnenosti – farebné ladenie a celkový styling pôsobia až príliš snaživo, všetko so všetkým súvisí a akosi sa z toho vytráca číra radosť z módy a individuálna identita nositeľky.

Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...
Herečka Táňa Pauhofová pózuje s českým kolegom...
+28Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...

O niečo uvoľnenejšie potom pôsobila kombinácia dlhých asymetrických šiat s etnickou potlačou a flamenco volánom, v ktorých dorazila Iveta Tkáčová, mama jednej z herečiek filmu Karolíny Tkáčovej a manželka finančníka Patrika Tkáča. Divokú pestrú náladu modelu v zeleno-modro-hnedej farebnosti doplnili vysoké čižmy z jemnej kože od značky Elisabetta Franchi. Hoci kombinácia nemusí byť po chuti každému (napríklad obuv mohla vyzerať inak), u Tkáčovej je zjavné, že zostáva roky verná svojmu osobnému štýlu. Tento styling bol toho jasným príkladom.

zväčšiť Iveta Tkáčová na filmovej premiére novinky... Foto: Peter Frolo
Iveta Tkáčová Iveta Tkáčová na filmovej premiére novinky Šťastný nový rok 2: Dobro došli.

Viac dám si pozrite v našej galérii a v ankete vyberte, ktorá z dám zaujala najviac vás.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #červený koberec #Mária Čírová #Táňa Pauhofová #Romana Škamlová #Zuzana Norisová #Simona Slobodníková #Gabriela Marcinková #Šťastný nový rok

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...