Marcinková ako kráľovná premiéry, luxusná Škamlová s Tkáčovou a Čírová? Na nohách predviedla hotový hit

Zdá sa, že s ukončením prísnych pandemických pravidiel sa doslova roztrhlo vrece so spoločenskými podujatiami. Pribudla k nim aj veľká premiéra nového slovenského filmu. Ako inak, s množstvom známych žien medzi pozvanými.

16.03.2022 11:18
Gabriela Marcinková Foto:
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli.
debata (1)

Móda pri takejto príležitosti je vždy magnetom a láka čitateľov ku galériám (a možno následne aj k filmu samotnému) – aj preto asi neprekvapí, že ústredné predstaviteľky Šťastný nový rok 2 svoju podobu nepodcenili. Čiastočne sa o to postarala aj štylistka Sandra Žigová v spolupráci s dizajnérom Borisom Hanečkom, ktorí spoločne obliekli všetky tri zo štyroch prítomných hereckých hrdiniek.

Speváčka Mária Čírová sa tiež prišla pozrieť na...
Tanečnica Vierka Ayisi.
+13Herečka Táňa Pauhofová na premiére filmu...

Herečka Gabriela Marcinková stavila na vzorované nohavice s vysokým pásom v spojení s pepermintovou blúzkou bez rukávov, ktorú zdobila výrazná viazačka okolo krku. Kombinovanie kúskov z rozličných Hanečkových kolekcií v tomto prípade zafungovalo. Farebné ladenie jednotlivých prvkov vyšlo na jednotku. Osviežujúco pôsobili napríklad lodičky, ktoré sa len veľmi jemne triafali do farebnosti nohavíc, no výsledok bol efektný. Pôvabná bola potom aj úprava herečky, ktorá valcuje televízne obrazovky aj filmové plátna.

zväčšiť Zľava: Herečka Gabriela Marcinková, Zuzana... Foto: Peter Frolo
Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Táňa Pauhofová Zľava: Herečka Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Táňa Pauhofová na premiére filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli.

Jej kolegyňa Táňa Pauhofová predviedla kombináciu transparentnej orgovánovej fialovej blúzky s podkladom telového topu a v kombinácii s bielymi širokými nohavicami. Farebnosť hornej časti outfitu dobre korešpondovala so zvýrazneným červeným tónom vo vlasoch, na samotnej blúzke však pri pózovacích záberoch opticky prekáža fakt, že na postave akoby nesedí a všelijako odstáva. Úprava a líčenie pôvabnej herečky boli už tradične ukážkové.

Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Táňa Pauhofová Čítajte viac Veľká premiéra! Marcinková žiarila, Pauhofová hádzala kyticu, Maštalír nezabudol na Ukrajinu

V prípade Zuzany Norisovej išlo o stávku na čiernu farbu – na šatový základ bol doplnený transparentný kabátik, celkový výsledok pôsobil najmenej „letne“ a uvoľnene, čo malo nadväzovať na náladu filmu samotného. O letný detial sa pokúsili aspoň výrazné fuksiové sandáliky, ale akosi to nestačilo. Úprava herečky bola efektná, no čierna farba potlačila Norisovej dievčenský výraz.

Slávnostnú premiéru si nenechali ujsť ani známe tváre domáceho šoubiznisu. Ako sa obliekla napríklad Mária Čírová alebo Iveta Tkáčová? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #červený koberec #Mária Čírová #Táňa Pauhofová #Romana Škamlová #Zuzana Norisová #Simona Slobodníková #Gabriela Marcinková #Šťastný nový rok

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...