Dobrý deň, bruško von! Rihanna odhaľuje tehotenské krivky, kam príde - mnohí ju velebia

Tehotná je pár mesiacov, správy o tom potvrdila pre médiá len pred pár dňami. Speváčka Rihanna sa však za krátky čas stihla stať ikonou iných tehotných žien a ambasádorkou odhaleného bruška!

18.02.2022 09:00
661756809 Foto:
Speváčka Rihanna na akcii Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration v Los Angeles.
debata (1)

Tridsaťtriročná rodáčka z Barbadosa sa stihla od oficiálnej správy o jej požehnanom stave objaviť na verejnosti už viackrát. Všetky príležitosti pritom mali čosi spoločné. Rihanna hrdo vystavuje svoje zaoblené bruško. Nie v elastických či priehľadných materiáloch, ale rovno celkom odhalené – oblečená do skráteného topu, rozopnutej košele či blúzky alebo kardiganu, alebo do šiat so strapcami, ktoré sa napínajú okolo nahého tehotenského brucha.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

„Normálne, keď som na červenom koberci a mám väčšie brucho, je to problém,“ skonštatovala počas minulého víkendu so smiechom hudobná diva, keď sa opäť vybrala do spoločnosti a ukázala svoje bruško. „Takže teraz už to nemusíš skrývať, ale môžeš si to užiť,“ kontrovala jej moderátorka, ktorá hviezdu spovedala na podujatí Fenty Beauty Universe Event.

Módne voľby speváčky si však už stihli všimnúť aj módne magazíny a portály. Podľa viacerých sa speváčka, ktorá čaká dieťa so svojím partnerom ASAP Rockym, stala ukážkovým vzorom pre mamičky, ktoré možno doteraz váhali zdôrazniť svoj požehnaný stav. „Je dokonalou ambasádorkou. Je silnou ženou, ktorá vedie aj ďalšie ženy,“ napísali o nej na sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Rihanna, ktorá by sa mamou mala stať už o pár mesiacov, však nedávno so smiechom uviedla, že popri dieťati by rada stihla ešte jedno – svoj nový album. „Nebojte sa, ešte sa odo mňa dočkáte hudby. Ale žiadne uspávanky,“ vysvetlila diva.

Pre Rihannu to bude jej prvé dieťa a niekoľko lookov, ktoré už stihla predviesť, si môžete pozrieť v článku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #tehotenstvo #Rihanna #Instagram #bruško

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...