Čo je v ich živote na prvom mieste? Jednoznačne práca! Platí to pre tieto znamenia

Práca, práca, práca... Život niektorých ľudí sa netočí okolo ničoho iného.

05.08.2021 13:00
radosť, žena, kancelária Foto:
Život niektorých ľudí sa netočí okolo ničoho iného, výlučne okolo práce.
debata

Rodina, koníčky či priatelia – to je všetko na vedľajšej koľaji. Tendenciu stať sa workoholikmi majú zvlášť tieto znamenia zverokruhu:

Strelec

Je rád zodpovedný za určité veci, rád riadi projekty aj „šéfuje“. Za to všetko získava uznanie okolia a to strelcovi zvlášť lichotí. Ak má v práci pod palcom čokoľvek, nikdy neodíde domov skôr, než to urobí či vyrieši. Pracuje do úmoru, bez prestávky a svoje sľuby nadriadenému vždy dodrží, nech by sa dialo čokoľvek.

láska, vzťah, hádka, krik, muž, žena, dvojica Čítajte viac Viem to a hotovo! Ktoré znamenia sú o svojej pravde presvedčené do posledného dychu?

Kozorožec

Kozorožec je pravdepodobne najambicióznejšie znamenie zverokruhu. Byť na prvom mieste je jeho veľký cieľ, ktorý ho neúnavne poháňa vpred. Jeho intelekt a rýchle uchopenie problémov mu v tomto jeho nasadení veľmi pomáhajú, úlohy zväčša plní rýchlejšie než ostatní v kolektíve. Pracovať cez noc či víkend? Ak ide o výhody, ktoré ho dostanú na vrchol, ide do toho! Drie do úmoru, aby bol najlepší.

červené víno, romantika Čítajte viac Romantika? Len to nie! Tieto znamenia ju k životu rozhodne nepotrebujú

Panna

Panny majú jeden veľký problém – hoci zatvoria dvere na kancelárii, hlavu „vypnúť“ nedokážu. Kým nie je všetko vyriešené do detailov a úplne perfektne, nemajú pokoj na duši a ich mozog neustále pracuje na plné obrátky. Ich perfekcionizmus ich prenasleduje v zamestnaní aj mimo neho, stávajú sa workoholikmi, ktorých život je pomerne fádny – pracujú a pracujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #workoholik #znamenia zverokruhu

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...