Romantika? Len to nie! Tieto znamenia ju k životu rozhodne nepotrebujú

Niektorí ľudia zmysel pre romantiku jednoducho nemajú! To však neznamená, že svojho partnera milujú menej.

02.07.2021 09:00
červené víno, romantika Foto:
Gýčová romantika? Nič pre mňa...
debata (1)

Ale ak ide o romantické gestá či vyznania lásky, sú v tomto smere tieto znamenia viac než len zdržanlivé. Romantiku odmietajú.

single žena, zúfalá žena, problém, starosti Čítajte viac Riešiť problémy tu a teraz? Pre tieto znamenia zverokruhu priam nemožná misia

Strelec

Strelec je znamenie veľmi zaneprázdnené. Má veľký okruh priateľov, ktorých nechce zanedbávať a je takisto zväčša naplno pohltený svojim profesionálnym životom alebo holduje koníčku, ktorý zbožňuje. Na gýčové prejavy lásky nemá čas a považuje ich za zbytočné. Pre partnera či partnerku má málo času a ten chce využiť zmysluplne… A okázalú romantiku za zmysluplnú nepovažuje.

nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň, žiarlivosť Čítajte viac Podvedie ma? Ak máte po boku partnera v tomto znamení, zrejme áno

Škorpión

Škorpión je pre väčšinu ľudí obzvlášť tajomný a atraktívny. Svoju tajomnosť dokonca miluje aj on sám. A to je dôvod, prečo o svojich pocitoch nerád rozpráva. Takisto sa nerád skrýva za romantické gestá či prejavy – považuje ich za priveľmi priehľadné a „otrepané“ a k jeho osobnosti sa nehodia. Preto je pre neho romantika cudzím slovom a svoju lásku k partnerovi sa snaží dokázať inak.

Vodnár

Malé romantické darčeky? Gýčová večera na terase pri sviečkach… Och! Pre vodnára niečo, z čoho neplynie žiadne nadšenie, skôr naopak… Fakt, že nemá rád gýčové prejavy lásky však neznamená, že lásku nevie prejaviť inak – svojej partnerke či partnerovi dokáže dať jasne pocítiť, že pevne stojí po jeho boku a nikdy by ho neopustil.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #romantika

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...