Na tanieri slávnej fitness trénerky sa denne nachádzajú tieto potraviny. A čo chlieb?

Jillian Michaels je slávna fitness trénerka, ktorá má na konte spoluprácu s mnohými hviezdami (Pink, Julia Roberts, Amanda Peet, Sarah Paulson...).

14.03.2023 14:00
fit, žena, fitness, cvičenie, tréning, strava,... Foto:
Ako sa stravovať zdravšie?
debata

Svojím programom „Shred – Slim in 30 Days“ získala povesť jednej z najlepších fitness tréneriek na svete. Išlo o chudnutie a formovanie postavy dennými cvičeniami, vďaka ktorým sa dá zhodiť 9 kilogramov za jeden mesiac. Preslávila sa aj vďaka účinkovaniu v šou televízie NBC – The Biggest Loser. V nej pomáhala chudnúť ľuďom s extrémnou nadváhou.

zväčšiť Fitness trénerka Jillian Michaels. Foto: Profimedia
Jillian Michaels Fitness trénerka Jillian Michaels.

Akých stravovacích zásad sa drží? Tieto potraviny si dopraje denne. Aké a prečo?

Ako slávnu trénerku cituje portál „Cooking Light“, Jillian Michaels si každý deň dopraje mliečne výrobky – grécky jogurt alebo tvaroh. Mliečne výrobky kombinuje s potravinami, ktoré obsahujú vlákninu na podporu zdravia čriev.

Zdôrazňuje každodenný príjem bio ovocia a zeleniny pre ich prospešnú vlákninu, vitamíny, minerály a antioxidačnú silu. „K mojim obľúbeným raňajkám patrí tvaroh s polovicou banánu, trochou granoly a hrsťou bobuľového ovocia,“ opísala Michaels. „Banán a drobné ovocie pridajú k probiotikám potrebnú vlákninu.“

Fanúšikovia trénerky oceňujú napríklad to, že netrvá na tom, aby sa nekonzumoval chlieb, ona sama sa ho nedokáže vzdať. Pokiaľ ide o pečivo, určite je to chlieb s vysokým obsahom vlákniny (celozrnný).

Aj ona sama priznáva, že si občas dopraje aj čipsy, ale medzi nimi si vyberá. Namiesto zemiakových lupienkov s vysokým obsahom tuku siahne po inej variante – sú to kukuričné ​​tortilla čipsy. A čo potraviny, ktoré sa na jej tanieri nenachádzajú? Čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jillian Michaels #Cesta za zdravím

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...