Po čom túži v posteli každý muž? Stať sa milenkou snov nie je zložité

Túžite byť pre muža tou pravou nielen vo vzťahu, ale aj v intímnom živote? Radi by ste spoznali, po čom túžia, aj keď vám to nepovedia? Ako zo zaujať, aby z postele nevyprchala iskra vášeň a záujem? Nie je to zložité. Nemusíte sa správať ako herečka z porna. Pre muža sú podstatné totiž úplne iné veci.

24.02.2024 06:00
sex, mladí ľudia, láska, vášeň, posteľ Foto:
Žena, ktorá sa nebojí prejaviť a iniciovať sex, ich veľmi vzrušuje.
debata (1)

Nazrite do mužskej mysle

Kto sa pýta, ten sa dozvie. Napríklad ako americká terapeutka Laura Berman z Chicaga, ktorá už tri desaťročia pracuje s mužmi, ženami i pármi. Na svojom blogu prezradila tri chlapské tajomstvá, po čom v posteli naozaj túžia. Umožnila tak nahliadnuť do myslí mužov, pre ktorých je síce ospevovaný orálny sex jednou z najvyhľadáva­nejších milostných praktík, avšak len na ňom ich uspokojenie nestojí. Dokonca niektorí muži ho ani extra nemusia. V posteli sú totiž dôležitejšie úplne iné veci.

Túžte po ňom

„Si krásna, milujem tvoje krivky.“ Keď toto počujete, ako sa cítite? Zmyselne a príťažlivo bez ohľadu na to, že nezapnete obľúbené nohavice alebo vám prsia nestoja v pozore tak ako kedysi. Toto platí bez ohľadu na pohlavie. Aj páni potrebujú byť žiadaní a obdivovaní. Podľa štúdie publikovanej v časopise Journal of Sex & Marital Therapy je pre viac ako 95 % mužov nesmierne dôležité, aby sa partnerkám páčili. Tento pocit je kľúčová súčasť ich sexuálnych zážitkov a potešenia. A žena, ktorá im ho dokáže poskytnúť, u nich vyhráva na celej čiare!

láska, rande, flirt Čítajte aj Super tipy, ako rozpálite každého muža. Aj keď sa mu možno nechce

Roztúžte ho túžbami

Len si tak ľahnúť na chrbát, roztiahnuť nohy a nechať sa „obskakovať“? Nie, muži vyžadujú interakciu, aktivitu a spätnú väzbu. Žena, ktorá sa nebojí prejaviť a iniciovať sex, ich veľmi vzrušuje. Zistenia vedcov z University of Kentucky v USA sú dosť výrečné. Keď porovnali výsledky 64 štúdií zameraných na milostný život párov, odhalili, že sú to výhradne muži, od koho sa očakáva, že vždy urobia prvý krok v sexe. Zmeňte to a partner bude mať vo vás ženu, ktorú v posteli postaví na piedestál.

Vzbudzujte túžbu

Mnoho mužov sa sťažuje, že žena sa oblečie do spoločnosti, do práce, ale pre nich je vždy len v teplákoch. A to nie je niečo čo chcú vidieť a nie je to ani oblečenie, v ktorom žene vynikne postava a je atraktívna. Preto ak si dáte niečo, v čom budete pôsobiť žensky, verte, partner sa ani nebude pozerať za inými, pretože bude vedieť, že tú najkrajšiu má doma. Vie to prezentovať aj stabilnou erekciou.

Zabudnite na všetko, myslite len na vás dvoch

Pre uspokojivý milostný život je dôležité prejavovať radosť zo sexu a aspoň niekedy, ideálne v pravidelnej frekvencii, posunúť zoznam úloh do pozadia, urobiť si na milenca čas a uprednostniť sexuálne aktivity. Je to jeden z najlepších spôsobov, ako pánom ukázať, že vám nie sú ľahostajní. Tak schválne, kedy ste si s partnerom užili príjemný, romantický a sexy večer: Čo tak práve dnes?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obdiv #túžba #atraktivita #mužské nadšenie #príťažlivosť #vzrušujúce oblečenie #sexuálna túžba #pravidelný sex

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...