Super tipy, ako rozpálite každého muža. Aj keď sa mu možno nechce

Chcete do vášho intímneho života vniesť iskru? Rozpáliť partnera aj po rokoch, aby mal na vás chuť ako kedysi? Prípadne si len spestriť večer niečím výnimočným, vzrušujúcim a odbočiť z bežnej rutiny? Tak presne pre vás tu máme triky, ktoré fungujú na každého muža. Prakticky bez rozdielu.

04.02.2024 13:00
láska, rande, flirt Foto:
Vzrušovať sa môžete napríklad aj v kine, alebo na večeri.
debata

Skúste to tentoraz vy

Podľa britskej expertky na sex a vzťahy Tracey Cox iba štvrtina žien priznáva, že sú to ony, kto pravidelne odštartuje erotické hry. Inak je iniciácia sexu väčšinou skôr na mužoch. A to je škoda, pretože „spravodlivé striedanie“ prináša benefity obom. Zviesť partnera znamená cítiť sa sexy, byť zvedený znamená cítiť sa žiaduca, výhra je teda na oboch stranách. Tak smelo do toho.

Reklama Addmention

Odvážnejším odporúčame siahnuť aj po erotickej hračke. Hračky vo vzťahu dokážu nažhaviť nejedného muža, navyše prinesú do vzťahu opätovne vzrušenie. Skvelým tipom sú erotické pomôcky od značky Satisfyer, tie nájdete v ponuke iSEXshop.sk.

Ukážte, čo je na vás krásne

Nechajte za seba hovoriť oblečenie. Máte nejaké extra sexy šaty, ktoré vlastne nikdy nenosíte, pretože sú až veľmi zvodné? Alebo máte sukňu, o ktorej viete, že mu v nej pripadáte extrémne príťažlivá? Oblečte si ju a privítajte ho v nej, keď sa vráti z práce. Poteší aj navnadí ho, že chcete byť pre neho naozaj krásna.

Dajte si spoločnú sprchu

Aj niečo také ako večerná hygiena sa môže razom premeniť na predohru. Privolajte ho k sebe do sprchy a pozvite ho na sexi očistu. Alebo ešte lepšie, napustite vaňu, ponorte sa do nej, nechajte vykukovať ladne nohu a vyzvite ho, nech za vami príde do kúpeľne. Uvidíte, že takéto pozvanie spraví tú správnu atmosféru, ktorá vás oboch príjemne naladí.

flirt, vášeň, zvádzanie Čítajte aj Flirtovať vo vzťahu sa oplatí aj zadaným

Nahý spánok

Niekedy nie je potrebné nič extra vymýšľať, iba sa spoľahnúť na samotnú prirodzenosť. Choďte spať nahá. Teda pokiaľ bežne chodíte do postele v pyžame alebo nočnej košeli. Ak si k partnerovi ľahnete bez oblečenia, uvidíte tú odozvu. Dokonca spánok v nahote prehlbuje nielen intímny, ale aj partnerský život.

Veďte ho po tele

Iba to skúste. Chyťte ho za ruku a dajte ju, kam sa vám zachce. Na svoje prsia, do lona, na zadoček. Bez toho, aby niečo musel. Pokojne ho vy sama veďte a ukážte mu, čo máte rada. Môžete to vnímať aj ako zvádzanie, ale súčasne aj ako takú malú školu erotiky. Rozpálite sa a budete sa dotýkať inak ako obvykle. Presne tak, ko to chcete vy.

Zabudnite si nohavičky

Vzrušovať sa môžete napríklad aj v kine, alebo na večeri. Kdekoľvek. Stačí na to malý detail. Zabudnuté nohavičky. No a samozrejme sa postarajte o to, aby si to všimol. Naozaj stačí trochu hravosti a opäť v sebe prebudíte zápal pre veci erotické a vášnivé. A prakticky nič viac nepotrebujete. Naopak, niečo si „zabudnete“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #bez nohavičiek #zvádzanie #predohra #spať nahý #intímna atmosféra #erotické hry #flirtovanie #erotické fantázie #spoločná sprcha

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...