Flirtovať vo vzťahu sa oplatí aj zadaným

Čím dlhšie vzťah trvá, tým viac môže začať pripomínať šampanské, z ktorého sa vytrácajú bublinky. Nedovoľte, aby vám z lásky zostalo niečo, čo iskrivý nápoj nepripomína už ani s privretými očami. Nenechajte dráždivé bublinky vašej vášne vyprchať. Ako? Neprestávajte flirtovať, ale nie s cudzími, ale s vlastným partnerom.

27.12.2023 07:00
flirt, vášeň, zvádzanie Foto:
Pokojne sa môžete správať tak, akoby ste sa práve včera do seba zamilovali.
debata

Zvádzanie sa oplatí

Len si spomeňte, aké flirtovacie taktiky ste uplatňovali na začiatku vzťahu a ako ste boli vynaliezaví. Áno, argument môže znieť, že na začiatku vzťahu sa snaží každý, pretože chce svoj náprotivok zaujať a získať. Prestávať by sme ale nemali ani vo chvíli, keď už máme „svoje isté“. Zvádzať partnera aj po rokoch nie je vôbec trápne. Naopak, je to vysoko žiadúce pre udržanie tej pravej iskry vzťahu.

Aj večer môže byť krajší

Neocenili by ste, keby si partner raz namiesto teplákov nechal košeľu a nagélované vlasy a s trochu tajomným výrazom na vás zakýval dvoma pohármi prosecca? Tak ho inšpirujte sama. Nikto od vás nežiada žiadne krkolomné zvádzacie techniky a komédie, za ktoré by ste sa pred partnerom hanbili. Len mu občas dať najavo, že vám za tú námahu ešte stále stojí a že v ňom ešte stále vidíte objekt, o ktorého pozornosť a priazeň sa chcete snažiť. Udrží to medzi vami nielen príjemný level iskrenia, ale tiež vám to dá istotu, že ste jeden pre druhého ešte stále príťažliví.

bozk, pár, láska, rande, zaľúbenci, muž a žena Čítajte aj 5 spoľahlivých tipov, ktoré vám zachránia vzťah

Vášeň si musíte strážiť sami

Nikto iný vám vo vzťahu nebude budovať vášeň a lásku, ak to nezvládnete sami. Možno si hovoríte, že nie ste ten typ, ktorý by robil milostné divadielka alebo sexuálne hry, len aby ste udržali vo vzťahu iskru. Avšak erotická iskrivosť a zvádzanie je to, čo vo vašom vzťahu bude vzbudzovať radosť, nadšenie a sexuálnu túžbu. To, ako má flirtovanie vyzerať, vám nikto nemôže predpisovať, ale musíte vedieť, čo partnera nabudí a čo u neho vzbudí nadšenie. A verte aj o vám potom pripraví príjemné prekvapenia.

Flirtujte na verejnosti

Keď ste boli mladí, tak ste po sebe hádzali zamilované pohľady, vodili sa za ruku, objímali. To časom tiež zvykne opadávať, dokonca mnohí majú pocit, že sa také prejavy v dlhodobom vzťahu už nenosia. Opak je pravdou. Pokojne sa môžete správať tak, akoby ste sa práve včera do seba zamilovali. Sami uvidíte, že takéto zvádzanie má niečo do seba. Nielenže vám iní budú závidieť, ale skutočne tá láska medzi vami bude aj prekvitať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #vášeň #zvádzanie #ako vrátiť vášeň do vzťahu? #sexuálne hry #dlhodobý vzťah #flirtovanie #erotické predstavy

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...