Čo mužov na žene zaujme najviac? Nejde o zadok či prsia

Každý muž sa pri kontakte so ženou zameriava na jej fyzický vzhľad. Pretože to je vlastne to prvé, čo na druhom človeku vnímame a čo nás môže zaujať. Je však mylné sa domnievať, že práve fyzické znaky rozhodujú o záujme, atraktivite a snahe partnerku získať.

10.02.2024 13:00
tulipány, kytica, rezané tulipány, mladá žena Foto:
Ak sa žena stará o seba, upravuje a chce byť krásna, muži to extrémne ocenia.
debata (4)

Muži nehľadajú dokonalé modelky

Modeliek je mnoho v magazínoch a mnoho mužov si ich rado pozrie, ale radí ich tak trochu k „spotrebnému tovaru“. Radi si pozrú zakaždým inú. Ak ide o vzťah, je to už iné. Keď ide o spolužitie, muži hľadajú u žien sebavedomie, starostlivosť a inteligenciu. Nič z toho ale nie je na prvý pohľad vidieť. Samozrejme toto sa nedá odhaliť pri prvom rozhovore, či stretnutí. Ako teda muži postupujú od pekného zadku, či poprsia a tváre, ktoré sa im páčia, ku charakterovým vlastnostiam, ktoré by chceli do vzťahu?

Vlasy, koruna príťažlivosti

Ak sa žena stará o seba, upravuje a chce byť krásna, muži to extrémne ocenia. Pretože vedia, že aj vo vzťahu bude žena dbať o to, aby sa páčila svojej polovičke. A na vlasoch to vidieť naozaj značne. Niektorí preferujú blondínky, iní radšej brunetky. Avšak bez ohľadu na preferovanú farbu, muži sú do ženských vlasov doslova zbláznení. Ukázalo sa, že muži preferujú dlhé vlasy, najlepšie rozpustené. Na druhej strane pokiaľ vám nebola dlhá hriva zhora daná, nebráňte sa ani šik skráteniu. Dôležité je však prezentovať vlasy atraktívne upravené.

rande, muž a žena, stretnutie, láska, večera, káva Čítajte aj Po vydarenom rande vás zaujíma jediná otázka: Páčim sa mu?

Správna veľkosť oblečenia

Muži možno nevedia zladiť farby a vyznajú sa v móde, ale je pre nich omnoho dôležitejšie, ako vám šaty sedia, nie akej sú značky. Dôležité je, aby žena, ktorá chce zaujať nosila oblečenie, ktoré jej dokonale padne a pozdvihne jej prednosti. Zásadnú úlohu zohráva aj správne držanie tela. Okrem toho, že tým žena vyjadruje svoje sebavedomie, elegantné držanie tela priťahuje pozornosť – a to je základ úspechu.

Spoločenská povaha

Aj ten najväčší samotár a introvert sa vyžíva v tom, keď je jeho žena očarujúca a dokáže rozosmiať spoločnosť. Namyslenosť alebo nadradené správanie ešte nikomu neimponovali. Šarmantná žena, ktorá v spoločnosti oslní je pre muža atraktívna. Aj preto, že by ju chceli minimálne aj niektorí iní.

Empatia a pochopenie

Život je plný ťažkostí a výziev, ktorým môže spoločne čeliť len silný pár. Muži občas potrebujú aj rameno, na ktorom sa môžu vyplakať. Ak zo ženy cítia, že im rozumie, chápe, podporí ich a nebude tou, ktorá vidí vo vzťahu len seba, je to príťažlivé. Muži nepotrebujú počúvať, že ich záujmy sú pre ženu nezaujímavé, ale aspoň to, že sa na nich s ním rady zúčastnia.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #povaha #dlhé vlasy #porozumenie #atraktivita #príťažlivosť #očarujúca #najpríťažlivejšia žena #oslňujúca #empatia

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...