Po vydarenom rande vás zaujíma jediná otázka: Páčim sa mu?

Prvé rande - vzrušujúce a zároveň stresujúce. Jedna z najťaživejších otázok, ktorá sa vám po jeho skončení usadí v hlave, znie: Páčim sa mu? Tu je zopár signálov, ktoré by vám mohli napovedať.

27.01.2024 13:00
rande, muž a žena, stretnutie, láska, večera, káva Foto:
Skvelý pocit počas rande?
debata

Očný kontakt:

Ako sa hovorí, oči sú okná do duše a očný kontakt môže byť silným signálom záujmu. Ak vás muž sediaci oproti vám na rande uprene pozoruje a udržuje s vami očný kontakt, je to jasné znamenie, že ste pre neho zaujímavá.

nevera, vzťah, problém Čítajte viac Smola! Tieto tri znamenia sú predurčené na neveru, veľa s tým nenarobíte

Telo hovorí svoje:

Gestá a pohyby tela môžu prezradiť viac, než si myslíme. Ak sa váš partner usmieva, dotýka sa vlasov, hladí si bradu alebo k vám pristúpi bližšie, s najväčšou pravdepodobnosťou cíti nejakú formu príťažlivosti.

láska, problém, vzťah, rozchod Čítajte viac Najčastejšie dôvody rozchodu? Áno, aféra je stále číslo jeden

Aktívne počúvanie:

Ak vás muž oproti vám pozorne počúva, kladie otázky a prejavuje aktívny záujem o to, čo hovoríte, je to silný indikátor, že ho zaujíma viac než len povrchná konverzácia. Chce sa o vás dozvedieť čo najviac a zaujímajú ho aj maličkosti.

Komplimenty a úsmev:

Komplimenty môžu byť jasným signálom záujmu. Ak vám skladá komplimenty týkajúce sa vášho vzhľadu alebo osobnosti a na tvári sa mu často objavuje úsmev, je to dobrý znak.

Záver rande:

Ako sa rande blíži ku koncu, zamerajte sa na jeho správanie. Ak sa snaží predĺžiť stretnutie, je to zrejme preto, že ste mu padli do oka. A nechce sa mu od vás len tak odísť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #reč tela

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...