Prečo tieto znamenia často v láske zaradia spiatočku?

Vo svete lásky sa občas orientuje naozaj ťažko. Sú ľudia, ktorí do vzťahov skáču "po hlave", ale potom sú aj takí, ktorí pred láskou radšej ujdú.

02.02.2024 13:00
muž a žena, rozchod Foto:
Pred citmi radšej utečiete?
debata

A to aj v prípade, že sa všetko vyvíja priam ukážkovo. Zvlášť tieto znamenia zverokruhu často pred zaradia spiatočku. Prečo?

Blíženci

Blíženci berú lásku ako knihu, v ktorej listujú až prirýchlo. Vzdušné znamenie je známe svojou nezávislosťou a schopnosťou ľahko nadviazať vzťahy s ostatnými. Ale keď začnú veci naberať na vážnosti, môžu náhle ustúpiť a stiahnuť sa do svojho vlastného sveta. Ich strach z hroziacej nudy a povinnosti ich niekedy privádza k panike a úteku z rozvíjajúceho sa vzťahu.

láska, naivita, ružové okuliare, rande, Čítajte viac Tieto znamenia milujú až priveľmi intenzívne. Láskou sa nechajú celkom opantať, potom trpia

Rak

Rak sa rád schováva za svoju tvrdú škrupinu, keď city začnú byť vážne a intenzívne. Hoci sú známi svojou emocionálnou hĺbkou, niekedy môžu zostať prívalom citov a vtedy sa bleskovo stiahnu. Akoby si okolo svojich pocitov postavili ochranný múr. Potrebujú čas, aby sa otvorili láske, no keď sa cítia ohrození, stiahnu sa, aby sa nespálili.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Váhy

Váhy hľadajú rovnováhu, ale niekedy zabúdajú, že láska sa nedá presne „odvážiť“, to znamená, že niekedy je aj nepredvídateľná a ukazuje svoje výšky aj pády. Majú radi harmóniu, ale keď sú veci okolo lásky príliš nejasné, radi ustúpia. Váhy často potrebujú veľa času na rozhodovanie. Keď sa vzťah skomplikuje, stiahnu sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #partner #rovnováha

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...