Skúste šatku pri sexe. Dodá vášmu potešeniu úplne iný rozmer

Možno premýšľate, ako si osviežiť sex, ako zlepšiť súhru, či skúsiť niečo nové. A tu sa ponúka jednoduché zlepšenie a nový zážitok zo sexu bez toho, aby ste museli čokoľvek kupovať, riešiť kostýmy, či doplnky. Stačí vám jednoduchá šatka.

20.01.2024 06:00
šatka cez oči - sexuálne hry Foto:
Pravdou je, že len čo vám partner zaviaže oči, sám sa stane kreatívnejší a začne sa v ňom prebúdzať hravosť.
debata

Zaviažte si oči

Sex so zaviazanými očami patrí medzi erotické praktiky, ktoré môžu byť pre mnoho ľudí veľmi vzrušujúce. Pokiaľ ste o tejto praktike doteraz nepočuli alebo ste si neboli istí, či by ste ju mali vyskúšať, odpoveď znie, rozhodne poďte do toho. Sex so zaviazanými očami vám totiž rozšíri pohľad na to, koľko potešenia vám milostný zážitok vie priniesť.

Prečo sa sex so zaviazanými očami?

Nie je to o tom, že by ste nechceli vidieť partnera. To ani náhodou. Avšak táto praktika vám umožní sústrediť sa viac na svoje telesné pocity a na dotyky vášho partnera. Keď nemôžete vidieť, čo sa deje, vaše ostatné zmysly sa stanú citlivejšími. Pridá sa zvedavosť, adrenalín, istá miera tajomna. To spolu vedie k oveľa intenzívnejšiemu zážitku a väčšiemu pocitu vzrušenia.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Tipy na dobrodružný sex. Fantázie, ktoré vás dostanú do varu

Kreatívnejší partner

Pravdou je, že len čo vám partner zaviaže oči, sám sa stane kreatívnejší a začne sa v ňom prebúdzať hravosť. Môže vás prekvapiť rôznymi dotykmi, bozkami, dráždením a stimuláciou, ktoré vás môžu priviesť k vrcholu rozkoše. Navyše, ak ste väčšinou tí, ktorí riadia sexuálne aktivity, môže byť pre vás oslobodzujúce a vzrušujúce nechať sa viesť svojim partnerom.

Odstránite ostych

Šatka cez oči pomáha aj ženám, ktoré majú pochybnosti o svojom tele, aby ich čiastočne začali odbúravať. Pokiaľ sa cítite nesvoja, môže byť pre vás táto praktika skvelou príležitosťou na relaxáciu a uvoľnenie. Nemusíte sa báť, že sa polovička bude pozerať na vaše telo, alebo že budete musieť kontrolovať svoje výrazy tváre.

Bez očí k lepšej komunikácii

Keď sa budete spoliehať viac na hmat a sluch, môže to viesť k lepšiemu porozumeniu, čo vášmu partnerovi prináša najviac potešenia. Môžete sa tiež naučiť byť pozornejší k signálom, ktoré vám váš partner dáva počas sexuálnej aktivity. V závere možno teda povedať, že sex so zaviazanými očami môže byť pre mnoho ľudí príjemným a vzrušujúcim zážitkom. Je to hra a sex má byť hravý. Preto je vhodné občas nechať všetky moderné inovácie tak a vrátiť sa k starej dobrej šatke. A oči môžete mať samozrejme zaviazané na striedačku, pretože zaujímavá pozícia a skúsenosť to budú pre oboch partnerov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ostych #rozkoš #sexuálne hry #vzrušenie #dlhodobý vzťah #šatka #zviazanie #sexuálna kreativita

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...