Tipy na dobrodružný sex. Fantázie, ktoré vás dostanú do varu

Sexuálne fantázie nie sú nič zlé ani hriešne. Záleží len na tom, ako ich využívate. Môžete sa s nimi ale aj zveriť partnerovi a tým sa váš sex dostane na úplne inú úroveň.

03.11.2023 00:00
sex, erotika, intimity Foto:
Nezáleží na tom, o čom snívate, ale ako si dokážete s partnerom v snoch vyjsť v ústrety.
debata

Tajné myšlienky

Vediete spokojný sexuálny život, svojho partnera milujete a navzájom sa bez problémov dokážete uspokojiť. Ale… Občas sa do vašich myšlienok vkradne túžba po niečom novom a nepoznanom. Netreba to tajiť. Týka sa to každého. Nie je však jedno čo s tým urobíte, pre niekoho to môže byť začiatok rozpadu vzťahu, pre inú dvojicu katalyzátorom úžasného sexu.

Reklama Addmention

Túžbu po nových zážitkoch a vzrušení dokážu ukojiť erotické pomôcky Satisfyer. Dnes sú už hračky elegantné, diskrétne a navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort a uspokojenie. S nimi môžete posilniť váš vzťah novými, vzrušujúcimi zážitkami.

Túžby sú najlepšie afrodiziakum

Prevažná väčšina psychológov i sexuológov sa zhoduje na tom, že erotické predstavy sú vlastne veľmi zdravé a pomáhajú nám nielen vzrušiť sa, ale zároveň lepšie definovať vlastnú sexualitu a túžby. Niekto vďaka nim uteká od stereotypu alebo si vytvára svoj tajný svet, v ktorom si splní sen byť dominantný, riadiť a ovládať partnera a práve pomyslenie na danú scénu je veľmi vzrušujúce. Svet fantázií je veľmi mocný, je afrodiziakom, ktorého by bola veľká škoda sa vzdať a nevyužívať ho.

Otvorte sa navzájom

Americký sexuológ Justin J. Lehmiller sa pre web Psychology Today vyjadril, že sexuálne predstavy o nás vypovedajú oveľa viac, než tušíme. Odvoláva sa pritom na výskum, ktorý vykonal na 4 175 responden­toch. Zistil napríklad, že až 89 % opýtaných osôb snívalo aspoň raz o skupinovom sexe, čo vraj nie je ani zďaleka prejavom exhibicionizmu, ale skôr túžbou po uznaní a potvrdení vlastnej sexuálnej atraktivity.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Štyri ingrediencie, ktoré vám neuveriteľne vylepšia sex. Skúste ich ešte dnes?

Rovnako ak podľa Lehmillera túžite po romantických gestách či nekonečnom maznaní, bude za tým najskôr túžba po intimite a nadviazaní silnejšieho emočného putá s partnerom. Hovorte o svojich predstavách spoločne.

Je to o dôvere

Nezáleží na tom, o čom snívate, ale ako si dokážete s partnerom v snoch vyjsť v ústrety a súčasne sa pochopiť a na začiatku o tom aspoň hovoriť. Odvahu zveriť sa so svojimi predstavami partnerovi rozhodne nemá každý, ale ak ju v sebe nájdete, môže to váš sexuálny život veľmi obohatiť. Aj keď sa pochopiteľne s vašimi túžbami stotožňovať nemusí, príjemne prekvapiť ho môže vaša iniciatíva a priania experimentovať. Porozprávajte mu svoj vymyslený príbeh a čo vás na ňom tak vzrušuje. Pokiaľ svojho drahého nadchnete, máte veľkú nádej, že vašu odvahu ocení. Zdieľanie erotických snov posilňuje intimitu medzi partnermi a dokáže dokonca zapáliť iskru aj tam, kde vzťah pomaly vychladne alebo vychladol celkom.

Realita je iná ako sen, ale…

Pripravte sa na to, že ak sa pokúsite premeniť svoje sny na skutočnosť, môžete byť aj trošku sklamaní, že všetko nebude prebiehať podľa toho, ako ste si to vysnívali. Realita býva naozaj iná ako sny. Môžete ľahko zistiť, že na celej veci vás najviac vzrušovala práve myšlienka. Preto je lepšie nemať pevný scenár a užívať si zmenu. A ak zatúžite znovu po niečom inom, pokojne sa do toho pustite. Nehanbite sa, v partnerstve by nemalo byť nič tabu. Ale naopak, už len snaha si plniť sny je veľkým posilnením vzťahu. No a o čom partner nevie, to vám nemôže splniť. Preto je lepšie ak sny nedusíte v sebe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #túžba #afrodiziakum #sexuálne hry #sexuálne fantázie #erotické sny #zlepšenie intimity #erotické scény #sexuálna kreativita #erotické fantázie #dôvera vo vzťahu

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...