Nippleplay: Alebo čo ste nevedeli o bradavkách, ale mali by ste

Bradavky sú jednou z najviac podceňovaných erotogénnych zón. Muži im síce venujú pozornosť, ale často nie dostatok starostlivosti. Je dobré, ak žena pozná svoje telo, vie, čo dokáže a priučí aj partnera. Nakoniec si to užijete obaja.

07.01.2024 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Nečakajte, že vás bradavky privedú k orgazmickej extáze hneď na prvý pokus.
debata (1)

Neobchádzajte prsia

Prsia priťahujú pohľady mužov a sú významnou erotogénnou zónou. Ako je teda možné, že pri sexe tak často zostávajú bokom? V prieskumoch mnoho žien (aj mužov) priznáva, že sa ich prsiam a bradavkám pri sexe nedostáva toľko pozornosti, koľko by si priali. Akoby sa pri intímnych radovánkach všetko podstatné odohrávalo iba tam „dole“. Poďte to zmeniť a využiť ich veľkú vzrušivosť vo svoj prospech.

Bradavkový orgazmus

Možno ste ani netušili, že orgazmus nemusí prichádzať len z lona, ale aj cez bradavky. Môžete si myslieť čokoľvek, vedci však jednoznačne hlásajú, že bradavkový orgazmus nie je mýtus. Podľa štatistík ho aspoň raz v živote prežije zhruba 29 % žien. Neveríte?

Existenciu „nipplegazmu“ sa ako jedni z prvých rozhodli preskúmať Nan Wiseová a Barry Komisaruk z Rutgersovej univerzity. Najali si niekoľko žien, nechali ich hrať sa s bradavkami a všetko skúmali pomocou magnetickej rezonancie. Výsledky štúdie boli prekvapujúce. Vedci zistili, že stimulácia bradaviek aktivuje rovnaké mozgové centrum ako dráždenie genitálií. Takže bradavkový orgazmus naozaj existuje!

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Intímne hry, ktoré muži nemusia mať radi

Ako dosiahnuť orgazmus cez prsia?

Nie je to až tak zložité, ako by sa zdalo. Nečakajte, že vás bradavky privedú k orgazmickej extáze hneď na prvý pokus a zároveň počítajte s tým, že sa to nemusí podariť každému. Ale neklesajte na duchu, stimulácia pŕs a bradaviek vás dostane do kolien aj bez vyvrcholenia. Než sa vy, alebo váš partner zameriate na bradavkový orgazmus, nezabudnite na atmosféru a predohru. Začnite sa dotýkať celého tela a akonáhle začne vzrušenie stúpať, zamerajte sa na bradavky.

Masírujte ich a striedajte rôzne spôsoby stimulácie. Zhlboka dýchajte a vnímajte, ako telo reaguje. Zapojte do hry aj svaly panvového dna, skúste ich rytmicky sťahovať. Na to, čo sa bude diať ďalej, už žiadny univerzálny návod neexistuje. Neponáhľajte sa, hrajte sa s rôznymi vnemami a počkajte, kam až vás rozkoš zavedie.

Skúste to nielen jazykom a rukami

Vyskúšajte aj hladenie a šteklenie trochu inak. Prechádzajte cez prsia nechtami alebo saténovou šatkou, pošteklite ich pierkom alebo o ne trite kožušinku. Doma určite nájdete množstvo zaujímavých vecí, s ktorými sa dá niečo vymyslieť. A pozor, takto si môžete užívať obaja. Skúšať môžete vy aj partner. Obom táto hra prinesie mnoho vzrušenia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #orgazmus #vyvrcholenie #dráždenie #bradavky #vzrušenie #erotické hry #erotogénne zóny

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...