Intímne hry, ktoré muži nemusia mať radi

V erotike neplatia všeobecné pravidlá. To, čo jedného privádza do stavu absolútneho vzrušenia, inému nemusí byť práve po chuti. Preto je dobré poznať praktiky, ktoré muži buď milujú, alebo s nimi majú problém. A v takom prípade je lepšie sa im v posteli oblúkom vyhnúť.

03.12.2023 09:59
sex, vzťah, intimity Foto:
Je dobré poznať praktiky, ktoré muži buď milujú, alebo s nimi majú problém.
debata (1)

Vysávanie krku

Mnoho žien to robí rado, no muži nie sú veľkými nadšencami tejto praktiky. Pretože cucfleky sú v pohode, ak máte „násť“ rokov, ale po tridsiatke už tieto prejavy lásky zotrvávajúce na koži aj pár dní, na sebe nechcú vidieť. A verte či nie, mnoho dospelých žien túto predohru stále praktizuje. Muži by oveľa radšej privítali na krku nežné bozky, či prechádzku jazykom ako vyvolávanie modrín.

Dráždenie zadku

Spravidla ide o techniku, prostredníctvom ktorej vynaliezaví muži radi zosilňujú ženský orgazmus. Avšak niektoré ženy si myslia, že to isté môžu urobiť ony bez varovania svojmu partnerovi. To však skutočne nebýva pre mužov to pravé orechové. Nájdu sa muži, ktorí privítajú masáž prostaty cez konečník, ale pozor, bez prípravy, dohody a s prekvapením asi nezožnete očakávanú slávu rozkoše.

Capkanie po zadku

Nie je to problém, ak to urobíte, keď je oblečený. Avšak ak niečo také urobíte pri sexe, môže im to byť naozaj divné a niektorým aj smiešne. No a trápne situácie môžu byť zabijakom erotiky i chute na milovanie. Muži chcú pôsobiť v posteli často dominantnejšie a plesknutia po zadku považujú za prejavy nadradenosti. Takže ak nemáte partnera, ktorý sa rád zhostí úlohy submisívneho, buďte s touto technikou opatrná.

sex, mladí ľudia, láska, vášeň, posteľ Čítajte aj Každá môže byť sexuálnou bohyňou. Skúste nové triky vo vašej spálni

Stískanie semenníkov

Problém je v tom, že sa muži často boja zveriť svoju najcitlivejšiu časť tela do rúk ženám. Jemná masáž semenníkov počas milovania ich vie dostať na vrchol blaženosti, no pozor, treba sa v tejto oblasti pohybovať náramne opatrne. Pretože aj najmenší pohyb ich môže pekne zabolieť. Nemajú z toho dobrý pocit a nemôžu sa pri tom ani uvoľniť, ak sa začnete napríklad počas orálneho sexu intenzívnejšie venovať jeho semenníkom. Ideálne je, nechať sa viesť jeho rukou, alebo vzdychmi.

Ťahanie bradaviek

To, čo rajcuje ženy, nemusí aj mužov. A toto je práve jedna z tých vecí, ktorým by sa v rámci predohry radšej vyhli. Aj pre muža sú bradavky citlivým nástrojom na vyvolávanie slasti a rozkoše. Avšak pozor, niektorí sú citlivejší ako iní. Preto privítajú jemnejšie zaobchádzanie ako ťahanie, či hryzenie. Na druhej strane je pravdou, že mužské bradavky pri milovaní netreba obchádzať. Zručná práca s nimi mužov vie vzrušovať rovnako intenzívne ako ženy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #uspokojenie #mužské nadšenie #sexuálne hry #vzrušenie #súhlas #erotické hry #vzájomné uspokojenie #mužský bod G

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...