5 druhov sexu, na ktoré nezabudnete. Určite ich skúste

Sex nie je len klasika, ale vie byť aj poriadnym dobrodružstvom. A niekedy vie byť aj milovanie „na klasiku“ nezabudnuteľné, ak sa k nemu pridajú netradičné okolnosti. Existuje sex, ktorý by mala skúsiť každá dvojica, pretože je skutočne taký, ktorý sa vám zapíše do spomienok.

18.01.2024 06:00
sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy
Dusnú atmosféru od tej vášnivej delí len tenká čiara.
debata

Svadobná noc

Nuž, je to tak trochu v dnešných časoch náročná záležitosť. Hlavne ak vaša svadba trvá do skorého rána. Ale, oplatí sa nájsť si chvíľku aj pre seba. Netreba zabúdať, že svadobný sex sa už nikdy nezopakuje. Minimálne nie s rovnakým partnerom. Sex počas svadobnej noci je jednoducho iný, ako tých x milostných stretnutí pred tým, nech spolu dvaja chodia aj celú večnosť. A samozrejme aj iný, ako bude po nej. Nevesty potvrdia, že po dni plnom srdcervúcich emócií je vášeň vo svadobnom apartmáne ten pravý štart do manželstva.

Sex na uzmierenie

Nezhody? Hádka? Napätie? Dusnú atmosféru od tej vášnivej delí len tenká čiara. Adrenalín a zlosť sa totiž dokáže premeniť na erotično. A to potom skoro lietajú triesky! Nečakajte vždy so sexom, až keď je všetko medzi vami opäť dobré. Skočte na toho druhého v návale emócií. Aj tak viete, že ide len o jednu z mnohých hádok, ktoré vás určite nerozdelia. Tak skúste udobrovanie sexom. Je rýchle, vášnivé, funguje a sex bude skutočne nezabudnuteľný. Plný živočíšnosti, aj hnevu, divokosti a po orgazme už budete mať úplne iný nadhľad na predchádzajúci spor.

Na odpustenie

Nie je nad to, keď partner niečím zhreší. Možno príde neskoro na dohodnutú schôdzku, zabudne na oslavu narodenín alebo zničí vaše obľúbené šaty. Áno, je to tak, niekedy je najlepšie sa z problému „vylízať“ a to doslovne. Každý je omylný a každý občas urobí chybu. No vyžadovať sex ako odpustok nie je rozhodne zlý nápad. Vyskúšajte. Bude to nová a dobrá skúsenosť pre oboch.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Tipy na dobrodružný sex. Fantázie, ktoré vás dostanú do varu

Zakázaný sex

Nie nadarmo sa hovorí, že čo je zakázané, je aj sexy, a to počnúc sexom na návšteve až po sex na verejnosti. Také vzrušenie doma v obývačke len tak nezažijete! Užijete si sex plný adrenalínu. Verte či nie, mnoho žien práve pri takomto vzrušení dosahuje rýchle a silné orgazmy. Navyše tým vytvárate rad spomienok, ktoré radi oprášite aj na staré kolená. Na sex v spálni budete spomínať rozhodne menej ako na situáciu, keď vás niekto skoro „načapal“.

Sex po dlhšom odlúčení

Dlhodobá služobná cesta partnera, misie, vzťah na diaľku… Toto všetko podnecuje túžbu, keď dôjde k opätovnému stretnutiu oboch milencov. Všetky zmysly pracujú, každý dotyk je viac intenzívny, vo vzduchu je cítiť erotika. Tomu sa hovorí zážitok! Nečakajte po odlúčení so sexom až na ďalšie dni. Pokojne choďte rovno do spálne. Uvidíte, ako to zafunguje. Akoby ste spolu boli prvý raz, akurát o to lepšie, že sa už poznáte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #túžba #hádka vo vzťahu #sex na pláži #vzťah na diaľku #adrenalín #sexuálna inšpirácia #zakázané ovocie #svadobná noc #sexuálna fantázia #služobná cesta

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....