Nenápadné príznaky nevery. Stopercentne ho prezradia

Na neveru sa dá prísť mnohými spôsobmi. Nie vždy je však poznanie tak jasné a nápadné, ako keď partnera nachytáte s inou, alebo si prečítate správy v jeho mobile. Jedno je však isté. Neverný muž sa zmení. Spoznajte nenápadné, ale úplne jasné znaky nevery.

25.12.2023 06:00
shutterstock 1845311161 Foto:
Nevera je veľkým zásahom do vzťahu.
debata

Nič ho nevyvedie z miery

Ani veci, ktoré mu predtým vadili. Zrazu ho nechávajú chladným. Nie preto, že by vás viac miloval alebo sa zrazu záhadne zmenil. Jednoducho preto, že už do vášho vzťahu nechce investovať energiu. Rezignoval na vzťah, na budúcnosť aj na snahu niečo meniť. Jednoducho u neho prevládla ľahostajnosť a to zrejme aj preto, že už svoje snahy a záujem venuje budúcnosti s inou.

Podozrieva vás z nevery

Pravidlo, že zlodej kričí chyťte zlodeja funguje aj v oblasti vzťahov. Partner je zrazu nepokojný, nervózny a z ničoho nič na vás začal žiarliť. Možno vás dokonca podozrieva z nevery. Nie je to v tom, že by náhle začal žiarliť. Skôr naopak sonduje, či aj vy na neho nevytiahnete nejaké podozrenia. Pretože on je ten, kto prekročil dovolené hranice.

Dopraje vám viac sexu

Náhle zmeny v sexuálnej oblasti sú vždy podozrivé. Mnoho žien si myslí, že len málo sexuálnej aktivity znamená milenku v revíri. No môže to byť aj opačne. Spí s vami často, vlastne viac ako kedykoľvek predtým. Sex je navyše lepší, šťavnatejší. Tak prečo by vám bol neverný, keď vám to v spálni zrazu tak klape? U niekoho sa vďaka záletom prebudí väčšia túžba, je vášnivejšia a oveľa chtivejšia. V cudzej spálni aj v tej vlastnej.

láska, vzťah, problém, nevera Čítajte aj Mikronevera. Moderný trend, ktorý ničí vzťahy. Dajte si pozor

Nerád o sebe hovorí

Je mĺkvy, ošíva sa a zámerne sa vyhýba úplne bežným otázkam. Zatiaľ čo v minulosti vám farbisto popisoval, čo všetko počas dňa urobil, teraz skôr len zaryto mlčí, alebo zážitky zhrnie v jednej vete. „Neverný partner väčšinou zdieľa svoje zážitky s niekým iným, takže si možno ani neuvedomuje, že vaše otázky nerieši,“ hovorí manželská terapeutka Lesli Doaresová. Na druhej strane sa ani nechce púšťať do príliš veľkých detailov, aby sa nezamotal do klamstiev.

Často nie je, kde má byť

Pokiaľ má váš partner prácu, v ktorej je ho ťažké v určitých hodinách zastihnúť, neznamená to, že je neverný. Ale ak často na neho narazíte tam, kde by nemal byť, alebo nie je, kde mal byť, je to problém. Ešte väčší, ak sa to opakuje. Nie je žiadnym tajomstvom, že podvodníci potrebujú súkromie a preto sú často nedostupní. A zatajujú aj maskujú to kde naozaj sú. Aj s kým samozrejme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #nezáujem #rezignácia #podvádzanie #lepší sex #žiarlivý muž #podozrenie #varovné príznaky

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....