Otázky, ktoré vám zachránia intímny život. Spýtajte sa ich partnera ešte dnes

Sex je síce hlavne reč tiel, ale nie vždy je šťastné komunikovať len bez slov. Ak si totiž chcete zlepšiť milostný život a vylepšiť orgazmy, tak je na mieste z času na čas komunikovať s partnerom a položiť mu základnú plejádu otázok. Vďaka odpovediam radikálne zlepšíte milostný život.

19.12.2023 09:36
láska - milovanie, sex Foto:
Každý vzťah po čase pohltí rutina.
debata

Dôvera je zásadná

Komunikácia je vo vzťahu dôležitá, o tom nemôže byť pochýb. Okrem praktických záležitostí je však občas potrebné prevetrať aj témy, ktoré vám prídu možno až veľmi intímne. No pre kvalitný milostný život sú viac ako potrebné. Položte svojmu partnerovi tieto otázky a vdýchnite vášmu sexuálnemu životu novú energiu.

Čo ťa vzrušuje?

Každý vzťah po čase pohltí rutina, postupne vymizne iskra vášne a sex sa stane obyčajnou povinnosťou. Zmyselnú bielizeň vystriedajú bavlnené kúsky, šaty rafinovane zdôrazňujúce ladné krivky nahradia pohodlnejšie modely. Aj v zabehnutom partnerstve je však potrebné sa navzájom tu a tam vydráždiť a udržiavať horúci plamienok túžby. Niekedy stačí málo. Červené nalíčené pery, odev dráždiaci zmysly, či vzrušujúca fotografia poslaná na mobil. Najlepšie však bude, keď vám o svojich obľúbených erotických podnetoch povie sám partner a vy už ich následne začnete rozvíjať.

Čo chceš vyskúšať?

Aká je tvoja najdivokejšia sexuálna fantázia? To je veľmi dôležitá otázka, ktorá možno bude vyžadovať správne načasovanie. Položiť a zodpovedať niečo také intímne, to už chce medzi dvoma ľuďmi skutočnú mieru úprimnosti a dôvery. Avšak ak ju nepoložíte, je možné, že nikdy neodhalíte pravdu a partner si bude chcieť plniť fantázie inde. To nedovoľte. V ideálnom prípade by partneri mali poznať svoje najtajnejšie „chúťky“. Len tak možno docieliť milostný súlad a prípadne nájsť kompromis, aby nikto netrpel.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Tipy na dobrodružný sex. Fantázie, ktoré vás dostanú do varu

Na čo myslíš, keď masturbuješ?

Príliš intímne a príliš otvorené, no potrebné. Či sa vám to páči, alebo nie, aj váš partner určite občas využije voľné chvíľky na sebauspokojenie. Rozhodne to nie je dôvod robiť si starosti. Naopak, môžete z toho vyťažiť. Pristúpte k celej veci rozumne a s pochopením. Zaujímajte sa o to, aké sú jeho predstavy. Môžete ho tiež požiadať, aby si urobil dobre pred vami. Pozorovať ho, kde sa dotýka a akú techniku masturbácie volí. Pravdepodobne sa budete spočiatku cítiť nesvoja ale spoločne môžete túto intímnu priepasť medzi vami prekonať. A veľa sa vďaka tomu naučiť o spoločnom sexe.

Ako dôležitý je pre teba sex?

Odborníci stále dookola apelujú na partnerov, aby nikdy neprestávali so snahou zlepšovať sex. Aby aj po desiatkach rokov spolužitia boli milostné okamihy kvalitné a plné vášne. Je však potrebné zohľadniť aj skutočnosť, že nie každý je naladený na vlnu permanentného milovania a iných erotických aktivít. Sú ľudia, ktorí sex a iné intímnosti k životu takmer nepotrebujú a môžu mať kvalitné partnerstvo bez pravidelných a divokých hier. Než však dôjdete k nejakému záveru, komunikujte so svojím náprotivkom. Je dosť možné, že v tomto smere sa vaše očakávania viac či menej líšia. A bude potrebné nájsť uspokojivé cesty pre oboch.

Čo rád robíš po milovaní?

Naznačí to mnohé o vnímaní intímneho zážitku s vami. Zamerajte sa nielen na pátranie po obľúbených aj neobľúbených sexuálnych aktivitách, ale aj na ďalšie kapitoly intímneho spolužitia. Je dobré poznať, čo sa netýka len samotného milovania, ale aj okamihov nasledujúcich. Aj tie totiž patria do samotného aktu intimity. Práve okamihy po sexe tiež postupom času prechádzajú do rutiny, ktorá môže prerásť až k nezáujmu. Kde sú tie časy, kedy ste odpočívali v spoločnom objatí, rozprávali sa alebo sa maznali? Skúste sa zase naladiť na jednu vlnu, ale bez úprimnej komunikácie to nepôjde…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #komunikácia #orgazmus #masturbácia #láskanie #sexuálne fantázie #vzrušenie #maznanie #chuť na sex #párová masturbácia #dôvera vo vzťahu

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...