Super tipy na lepší orgazmus aj sex

Máte doma partnera bez fantázie a snahy? Dá sa prerobiť a inšpirovať k lepším výkonom, alebo je na ceste za sexuálnym uspokojením všetko stratené a treba hľadať inde? Nie je! Nebojte sa o svoj orgazmus a potešenie zo sexu prihlásiť. Čo všetko preto môžete urobiť?

19.11.2023 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Navrhnite vzájomnú masáž, nežne ho hlaďte a ukazujte, že máte radosť už len z jeho prítomnosti.
debata (1)

Na partnerke musí záležať

Sú milenci a milenci. Jedni majú fantáziu, ktorou sa neboja operovať a dajú ženám priestor na uvoľnenie i postupné zvyšovanie vzrušenia. A sú pritom vynaliezaví, kreatívni a učenliví. Skvelý milenec si nemyslí, že sex začína zložením nohavičiek a končí vsunutím penisu do vagíny. Máte právo na skutočnú rozkoš a pokiaľ to partner nechápe, nezostáva nič iné ako ho to naučiť. Ste žena, ktorá má svoje túžby a nebojte sa o nich partnerovi povedať. Veď nech sa o vaše blaho posnaží.

Ako na lepší sex?

V prvom rade skúste odhodiť sklamaný výraz a odpustite si škodoradostné poznámky. Akonáhle totiž partnera niečím urazíte alebo zosmiešnite, pravdepodobne sa vzdá akejkoľvek snahy. Berte to tak, že mal napríklad zlé skúsenosti a nebol nikto, kto by ho naučil umeniu lásky. Dajte mu šancu, povzbuďte ho, hrajte sa spoločne a poznávajte, čo vám robí dobre. Platí to ako v živote, učenie hrou je najkrajšie a prináša najlepšie výsledky.

Meňte ho na svoj obraz

Teda ak ide o intímnu sféru, je dobré, ak partner hrá podľa vašich pravidiel. Ide predsa aj o vaše blaho. Opatrne si ho začnite formovať. Vzdychnite, keď sa vám bude niečo páčiť a predneste napríklad „ešte, prosím“, „pokračuj“. Naopak, odveďte jeho ruku inam, keď trochu „prestrelí“. Naučte sa tiež dať najavo, že práve toto sa vám nepáči.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Tipy na dobrodružný sex. Fantázie, ktoré vás dostanú do varu

V posteli si zatancujte

Sexuálna terapeutka Emily Jamea pre portál Psychology Today uviedla, že sex je možné prirovnať k tancu a mali by sme k nemu pristupovať s rovnakou ľahkosťou. „Keď sa učíte tancovať, tiež hneď nezačnete najťažšími figúrami. Dôležitá je súhra oboch partnerov, vzájomné naladenie, budovanie a zlepšenie intimity,“ odporúča skúsená odborníčka. Takže sa nebojte navrhnúť dlhšie hry a vzájomné objavovanie tajomstiev vašich tiel. Také postupné spoznávanie vás bude baviť viac než len snaha o čo najrýchlejší koniec, ktorý nakoniec poriadne neuspokojí ani jedného. Je aj príjemným spestrením pre páry, ktoré sa už poznajú dlho a milovanie sa pre nich stalo rutinou.

Dajte priestor vzájomnosti

Pokojne teda navrhnite vzájomnú jemnú masáž, nežne ho hlaďte a ukazujte, že máte radosť už len z jeho prítomnosti. Dobrý sex je predsa predovšetkým vec spolupráce a vzájomného poznávania. Tajné priania sa dajú vyjadriť aj pomocou jednoduchého triku: „V noci sa mi zdalo, že si ku mne prišiel nahý a hrali sme takú hru…, že… Nechceš to skúsiť?“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #uspokojenie #sexuálne hry #sexuálne fantázie #vzrušenie #vaginálny orgazmus #vzájomné uspokojenie

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...