5 praktík, ktoré by mala poznať každá žena, aby uspokojila partnera

Intímny život si vyžaduje súhru a snahu získať z kontaktu nielen svoje, ale aj partnerove potešenie. Veď nie je nič krajšie, ako keď sa partneri navzájom stimulujú a potešenie im prináša práve to, že vedia vzrušiť polovičku. A viete, čo na každého chlapa platí?

30.11.2023 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Chcete vedieť, ako zlepšiť sexuálny život?
debata

Hovorte o sexe

Chcete vedieť, ako zlepšiť sexuálny život? Pýtajte sa! Nebojte sa zdieľať vaše túžby a očakávania, pretože len tak ich budete môcť zrealizovať. No a muži zbožňujú ženy, ktoré iniciujú sex, hovoria o svojich túžbach a chcú ich napĺňať. Partner pikantný rozhovor naozaj ocení.

Napíšte mu sexy odkaz

Pokojne aj na mobil, alebo mu nahrajte hlasovú správu, ako po ňom túžite. Adresujte mu počas dňa malé ochutnávky z vašej vášne a uvidíte, ako ho to poteší, ako to poslní vzťah, lásku, otvorenosť aj sexuálnu angažovanosť. Navyše muži majú radi, ak je žena sexuálne odvážna.

Skladajte mu občas komplimenty

V každodennom zhone občas zabúdame na úplne obyčajné veci. Úprimný kompliment vždy poteší a nezáleží, či chválite jeho povahu, úspechy, alebo niečo, čo urobil. Každý muž chce byť vašim hrdinom. Ak mu to nedáte aspoň občas najavo, aj jeho záujem byť ním pre vás, začne časom upadať.

sex, erotika, intimity Čítajte viac Tipy na dobrodružný sex. Fantázie, ktoré vás dostanú do varu

Snažte sa byť krásnou

Problémom mnohých vzťahov je, že partneri stratia aj poslednú snahu byť pre toho druhého atraktívnymi. Oblečiete sa do spoločnosti, namaľujete sa pre kolegov v práci a doma to je o úplnom uvoľnení. Samozrejme, nebudete chodiť v šatách k bežnej večeri, ale je to žiadúce, ak chcete byť pre partnera rovnako atraktívna, ako na začiatku vzťahu. Ak nie stále, aspoň občas. Aby mal sám ten pocit, že sa mu stále chcete páčiť. Mnoho dvojíc na toto rezignuje a pritom je to mazivo spoločného porozumenia aj sexuálnej iskry.

Každý deň jeden bozk

Toto pravidlo veľa zmení. Mnoho dvojíc si počas dňa nedá ani pusu. Ostávajú preto ako spolubývajúci bez pozornosti. Bez interakcie. Jeden bozk denne a uvidíte, čo sa s vašim vzťahom stane. Budete k sebe pozornejší, lákavejší, rýchlejšie zahladíte spory a hádky. Navyše bozkom sa začína aj každé milovanie. Nie každá pusa samozrejme smeruje do spálne, ale mnoho z nich v nej nakoniec skončí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vášeň #atraktivita #bozkávanie #príťažlivosť #vzrušenie #kompliment #sex po rokoch

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...