Masturbácia je pre ženy zdravá. Navyše orgazmus môžete prežiť dokonca krajší

Už dávno nie je masturbácia tabu. Rozkoši sa totiž medze nekladú ani keď ste sama. Nejde však len o samoúčelné uspokojovanie nahromadeného libida. Masturbácia ženám otvára komnaty k novým druhom rozkoše, ale aj intímnemu zdraviu.

22.10.2023 06:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Uspokojenie nie je len z núdze cnosť.
debata (3)

Je to hlavne o poznaní

Ak túžite po skvelom sexe, musíte najskôr spoznať, ako vaše telo funguje, ktoré dotyky či metódy vás naozaj vzrušujú. Muži aj ženy často prichádzajú na to, že masturbáciou dosahujú silnejšie orgazmy ako pri bežnom pohlavnom styku. Avšak vďaka spoznávaniu je možné tieto znalosti následne preniesť aj do manželskej postele. Navyše masturbácia preukázateľne posilňuje psychické zdravie, pretože prináša pocit uspokojenia, uvoľnenia a pohody.

Sex hračky sú iné ako penis

Vďaka tomu vedia poslúžiť aj ako prostriedok na novú rozkoš. V 21. storočí máme našťastie aj veľa pomocníkov, ktorí nám môžu so sebadráždením výrazne pomôcť. Erotické hračky sa všeobecne prispôsobujú najnovším technológiám, mobilným aplikáciám, virtuálnej realite. A pozor, ak si ich odskúšate sami, môžete ísť na testovanie aj vo dvojici. Trendy sú múdre erotické pomôcky, napríklad vibračné vajíčka ovládané cez mobil, partnerské vibrátory pre sex na diaľku a ovládanie na diaľku, ktoré si užijete sama, ale lepšie aj s partnerom a to dokonca nielen doma, ale pokojne aj vonku.

Viac masturbácie, viac sexu

Uspokojenie nie je len z núdze cnosť. A rozhodne to nie je ani náhrada sexuálneho života. Práve naopak. Masturbácia je úplne prirodzeným a bezpečným spôsobom uvoľnenia a vybitia erotickej energie, ktorá dokonca priaznivo ovplyvňuje vašu túžbu a žiadostivosť.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Ako mať sex zdravší a príjemnejší? Vyskúšajte overené rady z praxe

Niektoré štúdie dokonca odhalili, že čím častejšie sa oddávate autoerotike, tým viac rastie vaša chuť na sex celkovo. Jednoducho každý vydarený orgazmus sa počíta a je úplne jedno, ako sa k nemu dopracujete.

Skutočný mega orgazmus

Pri sexe je to vždy o súhre a tá nemusí byť vždy, ako aj spolužitie, úplne podľa vašich predstáv. Často si tak môžete pri masturbácii užiť potešenie, ktoré pri sexe nikdy nezažijete. Napríklad prúd vody striekajúci na klitoris je pre mnohých viac než príjemným zážitkom, ktorý končí neskutočnými orgazmami. Konca lepšími ako pri súloži. Trochu vody za to zrejme stojí.

O masturbácii nemlčte

Hlavne nie vo vzťahu. Pretože to, ak chcete, aby vám bolo dobre nepatrí to len do vašej súkromnej sféry. Úprimný rozhovor o masturbácii s partnerom vám odhalí, kde a prečo máte rezervy a čo môžete zlepšiť. Navyše vás môže aj veľmi príjemne vzrušiť. A hanbiť by sa partneri nemali ani vykonávať masturbáciu pred sebou navzájom. Dosť možno sa k vám partner pridá a zážitok bude o to intenzívnejší. Masturbácia zlepší váš intímny život a niekedy nielen ona sama, ale aj to, že sa o zážitok spolu podelíte, prípadne ho rovno prežijete.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #masturbácia #partnerský vzťah #opakovaný orgazmus #vaginálny orgazmus #erotické hračky #sebapoznanie #párová masturbácia

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...