Zlepšite si domáci sex. Kreatívne nápady aj pre menej skúsených

Aj keď sú páry vo svojom sexuálnom živote spokojné, napriek tomu časom zatúžia po spestrení. A to spestrenie nemusí pochádzať len z výmeny polovičky v posteli. Aj mierna obmena bežných milostných techník dokáže priniesť nové zážitky, ustrážiť vernosť a vnesie nový vietor do vašej spálne!

09.10.2023 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Jemný výprask vzrušuje muža, ale aj žena si ho dokáže vychutnať.
debata

Erotické nabudenie videom

Dej erotického filmu je ako stvorený na napodobňovanie. Vyberte nejaký film so zaujímavou dejovou líniou a priebežne s partnerom synchronizujte správanie na obrazovke s konaním vo vašej obývačke. Scény si zastavujte, nech máte na každú praktiku dostatok času. Erotické video si môžete natočiť aj sami. To už je trochu pre odvážnejšie dvojice, ale verte, je to veľmi zaujímavé. Dokonca to môže byť aj unikátne lákadlo pre partnera, ak mu natočíte niečo erotické a pošlete napríklad do práce ako upútavku na váš spoločný večer.

Zviazanie očí

Šatka cez oči dodá sexu punc exkluzivity. „Keď nič nevidíte, zostávajúce zmysly sa výrazne zbystria a zážitok z dotykov je o to silnejší,“ domnieva sa Glenn Wilson v knihe Vynaliezavá láska. Nestojí to za malý experiment? Určite to vyskúšajte. Sexu a dotykom to náramne praje.

Jemné telesné tresty

Jemný výprask vzrušuje muža, ale aj žena si ho dokáže vychutnať. Nemusí ísť o žiadne sado – maso. Stačí aj jemne, no zážitok bude úplne iný. Dobrou technikou je použitie prstov a palca. Žena sa predkloní a vystrčí na partnera zadoček. Ten ju dráždi prstami na bode G a zároveň využíva palec na stimuláciu klitorisu, pritom ju po zadočku potľapkáva. Celý proces nesmie prejsť do fázy nepríjemných pocitov ani až na prah bolesti. Rovnaké pravidlo sa využíva aj pri technike jemného telesného spútania. Spútanie nesmie byť príliš pevné a musí byť pre oboch komfortné. Na signál dosť musí partner vždy reagovať okamžitým prerušením činnosti. Len tak budú podobné praktiky pre oboch vzájomne uspokojivé.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte aj Ako sa naladiť na sex? Štyri rýchle tipy na horúci večer

Využite viac tela

Sex nemusí byť len o vniknutí do vagíny. Verte, že vy aj partner si užijete, ak to skúsite aj novým telesným kontaktom. Napríklad milovaním medzi stehná. Je to zaujímavý spôsob, ako priviesť partnera k orgazmu inak ako vniknutím penisu do vagíny. Muž zaborí svoj penis medzi stehná. Musí ho umiestniť blízko najvrchnejšej časti stehien partnerky tak, aby penis prechádzal pozdĺžne medzi jej pyskami ohanbia. To je možné využiť počas mnohých polôh, ktoré dovoľujú pritlačenie ženiných stehien k sebe. Mnohým ženám tento spôsob hier prináša veľmi slastné pocity. Rovnako ako mužom.

Oddialenie slasti

Ste nahí, spolu, láskate sa a teraz prerušte bežný scenár. Masírujte partnera, ale predstierajte nezáujem o pohlavné orgány. Keď bude vzrušený, obráťte sa chrbtom k jeho tvári, aby sa pokochal pohľadom. Uchopte penis pevne do ruky a pritom pohybujte bokmi sem a tam. Môže vás dráždiť aj ústami. Až budete mať pocit, že sa blíži k vyvrcholeniu, v dráždení poľavte. Po opadnutí vzrušenia opäť začnite s láskaním, ale orálne. Pomáhajte si rukami. Nakoniec partnera nechajte vyvrcholiť. Bude to explózia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotické scény #sexuálna aktivita #zviazanie #sexuálna fantázia #erotický film #spoločný orgazmus

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...