Ako sa naladiť na sex? Štyri rýchle tipy na horúci večer

Nemáte možno tú pravú náladu, ale na druhej strane by ste si s radosťou užili sex, partnera aj orgazmus? V tom prípade to chce len správne naladenie. Základom je nájsť správny spúšťač, ktorý vám roztopí nielen srdce.

01.09.2023 13:00
bozk, láska, dvojica, romantika, rande Foto:
Objímanie má zázračnú moc.
debata

Začnite objímaním

Objímanie má zázračnú moc a neraz sa stane, že hoci niektorý z partnerov nemá chuť na sex, objatia ho dokonale navnadia na milostné hry. Môžete si objednať jedlo alebo naliať pohár vína, na tom nezáleží. Podstatné je, že sa k sebe pritúlite a budete sa rozprávať. Môžete zapnúť hudbu, ale nepúšťajte žiadny seriál alebo film. Nechajte si ten čas iba pre seba. Oddychujte, buďte pri sebe. Netlačte na seba ani na druhého. Dajte tomu voľný priebeh. Uvidíte, že často blízke spojenie povedie k nežnému milovaniu.

Tanec

Tanec je sám o sebe dosť erotická činnosť. Navyše skvele prekrví intímnu oblasť. Urobte si prítmie, pustite nejakú obľúbenú muziku. Nikto vás nesleduje, nikto vás nesúdi. Je jedno, či budete tancovať valčík, salsu alebo čo príde. Pri každom tanci vzniká zvláštne spojenie a erotické pnutie medzi vami a vašou drahou polovičkou. A je možné, že práve táto sexuálna energia vám potom pomôže vyzliecť oblečenie a oddať sa vášnivému sexu.

sex, sprcha, sex v sprche Čítajte aj Milostné polohy, ktoré aj počas leta zaručia dokonalé potešenie

Skúste si splniť želania

Rovnaká predohra, rovnaké miesto, rovnaké polohy. Buďte kreatívni. Pokiaľ viete, po čom vaša polovička túži, máte to ľahké. Ak neviete, vystúpte z rutiny vášho sexuálneho života. Zaspomínajte si, čo ste robili v začiatkoch vzťahu a čo vám fungovalo. Môže ísť napríklad o sex na kuchynskej linke alebo polohu 69.

Vášnivý rozhovor

Áno, niekedy je to náročné. A možno sa tiež bojíte opýtať, pretože čo keď sa dozviete niečo, čo ste počuť nechceli. Ale pravdepodobne to bude niečo riešiteľné. Možno je len druhý v strese a ocenil by rýchlovku namiesto dlhého milovania. Alebo túži po niečom inom. Každopádne sa nebojte spolu s partnerom komunikovať. Len tak si môžete dopriať krásnu spoločnú chvíľku plnú milovania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #tanec #milovanie #vášeň #erotika #nežnosti #vzrušenie #objatie #chuť na sex #sexuálna poloha #intímny život #sexuálna kreativita #poloha 69

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...