Milostné polohy, ktoré aj počas leta zaručia dokonalé potešenie

Počas leta máme prirodzene viac chuti na sexuálne aktivity. Avšak na strane druhej horúčavy príliš neprajú aktivitám telo na telo. Našťastie sa dá nájsť spôsob intímneho vyžitia, pri ktorom nájdete aj uspokojenie, ale súčasne nebudete mať pocit, že vypotíte posledné zvyšky života.

17.08.2023 14:03
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Sex v sprche - mužom sa ráta.
debata (3)

Obojstranný orál

Orálny sex môže priniesť kvalitné uspokojenie obom partnerom a takmer sa pri ňom nemusíte zapotiť. Pokiaľ patríte medzi milovníkov orálneho sexu, potom sa nebojte, že si ho počas horúcich letných dní budete musieť odopierať. A nemusíte si ho ani dopriať len v prehriatom byte. Skúste orál vonku po zotmení. Pri orálnom sexe sa nebudete svojim telom lepiť na partnerovo a pôžitok z orgazmu si užijete obaja.

Zozadu, ale v stoji

Vniknutie zozadu vždy umožňuje hlbší prienik penisu do pošvy. Zatiaľ čo ste zvyknutí praktizovať túto pozíciu na štyroch, leto je ideálnym časom na zmenu. Pozíciu psíka môžete skúsiť hravo aj v stoji, kde kontakt upotených tiel môžete lepšie korigovať. Zároveň zlepšíte cirkuláciu vzduchu a znížite mieru vzájomného zahrievania. Psíka postojačky môžete skúsiť aj v sprche, v prírode, ale pokojne aj doma. Oživíte si tak sexuálny akt.

Motýlik

Obľúbená a príjemná pozícia. Ide v podstate o modifikovaného misionára. Nebudete však ležať priamo pod partnerom. Ľahnite si napríklad na stôl zadočkom k jeho okraju. Partner si stane medzi vaše kolená, teda kolmo k vám. Zážitok zostane zachovaný a všadeprítomné horúco už nebude na škodu. Dokonca vás bude partner pohybom príjemne ovievať. Vyskúšajte, a zaručene si túto polohu obľúbite.

shutterstock 2343581873 Čítajte aj V auguste sa pripravte na väčšiu chuť na sex. Viete, prečo je najerotickejší mesiac?

Istota v sedle

Rovnako ako psíka postojačky môžete skúsiť aj pozíciu koníčka. Tá je založená na rovnakom princípe, kedy sa maximalizuje zážitok, zatiaľ čo kontakt oboch tiel nebude taký badateľný. Jednoducho budete tou, ktorá si sadne na partnera. Áno, bude si to vyžadovať pohyb z vašej strany, ale ak si čo i len trochu otvoríte vetračku, bude vás príjemne ovievať vzduch a sex bude razom príjemnejší a menej spotený. Túto pozíciu v horúcich letných dňoch určite oceníte.

Vzájomná masturbácia

Kedy ak nie v lete? Je to skvelá technika, pri ktorej si obaja prídete na svoje. Dráždite sa, ale kontakat eliminujete. Pritom si užijete novú praktiku a nové spoznávanie sa. Môžete sa na seba aj pozerať, čo prináša opäť iný pocit a iný typ vzrušenia. Autoerotika sa vo vzťahu podceňuje, pritom prináša do života páru úplne nový druh osvieženia. Vyskúšajte. A ideálne v lete.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #sexuálne polohy #jazdecká poloha #poloha odzadu #poloha 69 #párová masturbácia

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...