Otázky lásky? Tieto znamenia sú v nich extrémne naivné

Krásna, nežná, vášnivá, bolestivá, zničujúca... Láska má mnoho prívlastkov a na každého človeka vplýva celkom inak.

21.09.2023 11:00
láska, naivita, ružové okuliare, rande, Foto: ,
Naivne zamilovaní?
debata

Akonáhle sa zamilujeme, nasadzujeme si ružové okuliare a tie nosíme počas celého obdobia zamilovanosti. Je to v poriadku, v každom vzťahu však nastane okamih, kedy ich treba z očí zložiť a žiť vo vzťahu tu a teraz. Niektorí ľudia však zostávajú zaslepení až naivní, čo pre ich život vo dvojici nie je vždy výhrou. Zvlášť sa to týka týchto znamení.

Rak

Rak je doslova lídrom medzi znameniami zverokruhu, pokiaľ ide o naivitu v ich milostnom živote a vzťahu ako-takom. Nie je to veľké prekvapenie vzhľadom na fakt, že sú považovaní za celoživotných rojkov. Svojich predstáv o dokonalom partnerovi sa vzdávajú naozaj neochotne, Rak sa rýchlo zamiluje a jeho láska naivne pretrváva, hoci na druhej strane už vládne v citoch chlad.

rozchod, smutná žena Čítajte viac Niektorých ex nevieme dostať z hlavy ani po rokoch, zvlášť tých, ktorí sú narodení v týchto znameniach

Kozorožec

Kozorožec zvyčajne skrýva svoje pocity za „hrošou kožou“, ale z lásky sa im často poriadne zatočí hlava. Fyzická blízkosť je pre toto znamenie nesmierne dôležitá, ale ak mu ju jeho láska dostatočne neprejavuje, Kozorožec si dokáže nájsť jednu výhovorku za druhou. Nie je to najlepšia stratégia. Niet divu, že ľudia narodení v tomto znamení sú často v láske sklamaní a zradení, pretože nevidia veci reálne, ale len cez svoje naivné predstavy.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

Ryby

Ak ide o znamenie Rýb, v láske túžia po dokonalej zhode a to vo všetkom. Chcú mať pri sebe človeka, ktorý je ich vysnívaným ideálom. Ale čo v prípade, ak má od ideálu ďaleko? Pre Ryby žiaden zásadný problém. Veľmi dlho dokážu skutočný stav vecí prehliadať a o svojom vyvolenom zmýšľajú priam nereálne. Naivita ich často uväzní v nefunkčnom vzťahu, z ktorého sa nevedia vymotať. Často sa stáva, že sú vzťahom napokon trpko sklamaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #harmónia #znamenia zverokruhu

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...