Niektorých ex nevieme dostať z hlavy ani po rokoch, zvlášť tých, ktorí sú narodení v týchto znameniach

Sú bývalí partneri, ktorí nám doslova "vyfučia" z hlavy, ale na druhej strane sú aj takí, ktorí zanechali takú stopu, na ktorú sa nedá zabudnúť ani po rokoch.

29.07.2023 13:00
rozchod, smutná žena Foto:
Neviete zabudnúť na svojho ex?
debata

Často je to spôsobené ich osobnosťou, čarom a charizmou, vďaka čomu sa nám zapísali do života navždy. Výnimočnú stopu zanechávajú zvlášť tieto znamenia:

Panna

Pre svoj triezvy pohľad na život sú panny pre väčšinu ľudí skutočným obohatením života. Často im trvá o niečo dlhšie, kým sa s partnerom skutočne „prepoja“. Ale keď sa tak už stane, majú trvalé miesto v srdci svojho partnera. Vytvoria si tak základ dôvery, ktorý sa len tak ľahko nevytratí. Ak sa vzťah s týmto znamením zverokruhu skončí, máme pocit, že nám zo života odišla veľmi dôležitá osoba. Práve pre blízkosť, ktorú si panna dokáže k človeku vybudovať.

žena, muž, vzťah, rande, hádka, komunikácia, pár Čítajte viac Odborníci na otázky lásky? Rozhodne tieto tri znamenia

Vodnár

Vodnár je takisto veľmi pokojné a vyrovnané znamenie zverokruhu. Predstavuje prístav pokoja v každom vzťahu, ktorý väčšine ľudí po rozchode chýba. Vzťah s vodnárom je vďaka jeho vyrovnanej povahe a potrebe harmónie neskutočne ľahký a všetko „ide“ takmer samo. Väčšina ľudí si až v novom vzťahu všimne, ako veľmi iný a obohacujúci bol vzťah s vodnárom.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Blíženci

Áno, o blížencoch sa hovorí, že majú dve tváre. To však nemusí vždy znamenať niečo negatívne. Pretože toto znamenie zverokruhu nemá problém ukázať svoju emocionálnu a zraniteľnú stránku. Blíženec prejavuje svoje city otvorene a niekedy až bujaro. To platí aj pre spôsob, akým prejavuje svoju lásku, vďaka čomu je partnerstvo s ním vzrušujúce a plné vášne. V nových vzťahoch si bývalí partneri rýchlo uvedomia, že vzťah s blížencom bol oveľa emocionálnejší ako s iným znamením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #expartner #znamenia zverokruhu

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....