Ženské stony pri sexe. Prečo sú tak dôležité

Ženský prejav pri milostných hrách nie je náhoda. Hoci do veľkej miery aj istá záhada, prečo sú ženy zvukovo intenzívnejšie ako muži. Príroda to zariadila geniálne, pretože práve ženské vzdychy majú pri sexe svoju nenahraditeľnú úlohu.

27.09.2023 06:00
sex Foto:
Stonanie je prirodzená odpoveď na potešenie, ktoré sa žene počas milovania dostáva.
debata

Hlasné milovanie, dobré milovanie

Pri tomto spojení platí istá rovnica. Pretože za zvuky v posteli sa neukrýva vždy len vášeň a spokojnosť, ale niekedy aj o dosť iné dôvody. Prečo teda ženy pri sexe hlasno stonajú? Je na to niekoľko rôznych dôvodov. Spoznajte ich.

Radosť

Stonanie je prirodzená odpoveď na potešenie, ktoré sa žene počas milovania dostáva. Možno ani vy nepatríte k najtichším osobám a to milenca pochopiteľne teší. Áno, muži skutočne oceňujú, ak dostávajú od partnerky odozvu a ešte viac ich to vzrušuje. Zmyselné vzdychanie muža utvrdzuje, že po sexe túžite a užívate si partnerove dotyky a láskanie. Navyše vie, že vám robí dobre.

Vzdychy ženu uvoľňujú

Nie je to len kulisa. Vzdychy žene významne pomáhajú. Ženy vedú hektický život a vzhľadom na to, že sa často nedokážu dostatočne uvoľniť počas pár chvíľ predohry, pomáhajú si vzdychaním. To ich odvádza od nechcených myšlienok. Koniec koncov, hlboké brušné dýchanie sa používa ako technika na zníženie stresu a podporenie pokoja. Preto samotné vzdychy navodzujú ženy na sexuálne hry. A uvoľnia to, čo im môže brániť v dosahovaní rozkoše.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte aj Ako sa naladiť na sex? Štyri rýchle tipy na horúci večer

Občas je to aj o technike

Hoci sa muži pri sexe považujú za aktívnejších, skutočné opraty drží v rukách žena. Muž je vizuálne zameraný tvor, ale samozrejme ho nevzrušuje len to, čo vidí, ale aj čo počuje. A zvukové prejavy ho môžu priviesť k rýchlejšiemu vyvrcholeniu. To je dobrá správa vo chvíli, keď partner potrebuje trochu pomôcť. Inou kapitolou je ženský trik, ktorého hlavným motívom býva urýchlenie pohlavného styku. Áno, niektoré ženy skutočne prehnane vzdychajú, aby ich partner dospel k orgazmu skôr. Dôvody sú rôzne ale tento trik funguje.

Komunikácia k partnerovi

Pri sexe toho veľa nenahovoríme a preto prichádzajú na rad vzdychy. Stále dookola sa hovorí, že komunikácia medzi partnermi je základ všetkého. Stonaním muža povzbudzujete a zároveň riadite jeho kroky. Zrazu ste ticho a nereagujete? Partner vie, že toto dráždenie v rozkroku vás najskôr nevzalo, a skúsi to inde a inak. Alebo naopak pritvrdí a zrýchli, keď pochopí, že sa blížite k orgazmu. Zvuky sú spôsobom komunikácie, niečo ako znaková reč milencov. Preto sú dôležité.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #komunikácia #orgazmus #vzrušenie #sexuálna energia #vzdychanie #vzdych #erotický zvuk

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....