Šťastie v láske? Najviac praje týmto znameniam... A ktorému z horoskopu sa darí najmenej? Možno vášmu...

Šťastena sa vraj raz usmeje na každého, ale keď ide o lásku, niekto jej má viac a niekto zase menej. Platí nebodaj, že sa to odvíja aj od znamenia, v ktorom ste sa narodili?

06.09.2023 09:30
bozk, láska, dvojica, romantika, rande Foto:
Keď máte šťastie na lásku, svet je ako zaliaty slnkom.
debata

Na túto odpoveď si dáte asi najlepšiu otázku sami – najmä, ak si to porovnáte s vaším skutočným ľúbostným a vzťahovým životom. Samozrejme, potom sú tu ešte tvrdenia, ktoré vychádzajú z poznatkov hvezdárov, odborníkov na ezoteriku či rozličných portálov venujúcich sa veciam „medzi nebom a zemou“.

Jedným z nich je aj PsychicWorld.com, ktorý priniesol zoznam znamení, ktorým sa v láske darí najviac. Do prvej trojky sa prepracovali nasledujúce.

Býk

Podľa portálu sa jeho šťastie v láske dá kvantifikovať. Až 95 percent vzťahov, ktoré Býk má, sú šťastné a naplnené. Dôvodom je Venuša, planéta lásky, ktorá ovplyvňuje ich život. Aj vďaka nej majú množstvo partnerov na výber a takmer nikdy nie sú sami. Navyše sú vraj veľmi trpezlivé znamenie, ktoré, ak sa zamiluje, dokáže prehliadať drobné partnerove nedostatky. Podľa celebritného Inbaala Honigmana je pre Býkov ideálnym partnerom človek narodený v znamení Váh.

rozchod, láska, smútok, žena, hádka Čítajte viac Naozaj majú v láske stále smolu? Tieto znamenia to tvrdia neustále, ale kde je pravda?

Váhy

S 90 percentami úspešnosti sú Váhy šťastným znamením, keď príde na lásku. Sú veľmi priateľské a nemajú nikdy problém dostať ponuku na rande. V partnerstve sú veľmi starostlivé a nemajú obavy z toho, aby partnera spoznali a dokázali mu tak byť oporou v jeho pozitívnych, ale aj aj náročnejších momentoch. Platí vyššie uvedené. Ideálnym partnerom sú Býci.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Panna

Tretím znamením s najväčším šťastím v láske sú Panny, ktoré sa tešia 85-percentnej úspešnosti flirtov, randenia, či vzťahov na kratší čas alebo dlhší život. Keďže im vládne Merkúr, planéta komunikácie, vďaka nej sú skvelými partnermi pre tých, ktorí potrebujú dialóg. Panny sú veľmi pozorné a sú ideálnym partnerom takmer pre každé znamenie. Ideálnym partnerom pre ne je však Vodnár.

A ktoré znamenie má podľa Inbaala Honigmana a portálu PsychicWorld.com najmenej úspechu v zamilovaných záležitostiach? Pozrite sa na ďalšiu stranu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #šťastie #znamenie #horoskop

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...