Chcete verného partnera? Ustrážite si ho TAKTO

Žiadna žena nechce, aby jej milovaný pokukoval po iných, nedajbože aby sa s nimi zaplietol. Avšak nevera aj tak kvitne jedna radosť a dôvodom je aj to, že ženy sa pri jej vzniku často mýlia. Majú pocit, že vo vzťahu udrží chlapa aktívne sexuálne nasadenie. Pritom neveru odoženie niečo úplne iné.

15.09.2023 13:00
nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň,... Foto:
Aby bol váš vzťah nezničiteľný, potrebujú v ňom obaja pociťovať uznanie a rešpekt.
debata

Čo stojí za neverou?

Samozrejme, že ľudia, pre ktorých sú zálety športom, nikdy nevymiznú. Vždy zahýbali, zahýbajú a zahýbať budú. Oveľa viac ľudí však neveru ako „normálna vec“ neberie a vníma ju ako zradu dôvery. Avšak ak vo vzťahu prestane fungovať tá správna klíma, aj monogamne založení partneri zatúžia po niečom inom. Viete, čo k nevere ženie mužov častejšie ako nedostatok sexu? Budete prekvapené.

Nenaplnené túžby

Nie je potrebné špecifické sexuálne chute plniť partnerovi neustále. Ale ak vie, že nikdy s vami nezažije jeho vysnívanú praktiku, je postavený pred nepríjemnú voľbu. Prestať túžiť, alebo… No a mnoho mužov sa vydá druhou cestou.

Všetci máme nejaké sexuálne túžby, potreby, priania. Niečo, čo nás vzrušuje, baví, napĺňa slasťou. Keď začne vo vzťahu chýbať vzrušenie a radosť, rastie potreba hľadať ich niekde inde. Skúste sa navzájom počúvať a snažiť sa vyjsť si v ústrety. Veď sex je príjemný.

láska, rozchod Čítajte aj Narazil váš vzťah na slepú uličku? Takto zistíte, že sa niečo deje

Neha, úsmev, láskavosť

Tri základné korenia vzťahu, bez ktorých spolužitie škrípe. To je zárodok nevery. Buďte na seba milí. Aby bol váš vzťah nezničiteľný, potrebujú v ňom obaja pociťovať uznanie a rešpekt. Takže si ďakujte za vypranú bielizeň, pripravenú večeru, vyžehlenú košeľu, odnesenú ťažkú tašku, výmenu oleja vo vozidle, priskrutkovanú žiarovku v kúpeľni. Buďte k sebe pozorní a milí dennodenne. Pretože nevšímavosť toho druhého priam tlačí tam, kde jeho kvality ocenia viac.

Lepšie krásne, ako stále

Nie je sex ako sex. A ten z povinnosti, alebo kvôli záchrane vzťahu žiadneho muža nebaví. Článkov o tom, koľko sexu je veľa a koľko málo, je nespočetné množstvo. Väčšinou preto ľudia riešia, či majú vo vzťahu sex dostatočne často. Lenže o to až tak nejde. Ide o pocit, ktorý z neho máte. Ako si sex dokážete užiť. Rozhodne je lepšie sa skvele pomilovať raz za mesiac, než nudne a neuspokojivo každý deň!

Ostaňte krásni

Rezignácia na vzhľad a zdravie, totálna zmena fyzického i psychického nastavenia, pokiaľ za tým nestojí choroba, nie je fér. Vyjadrujete tým neúctu k sebe aj partnerovi. Pokiaľ sa žena vydala za milého, optimistického, aktívneho muža, ťažko sa zmieri s tým, keď sa v priebehu rokov zmenil na tlstého domaseda. A je to podobne aj z druhej strany. Chcieť byť príťažlivá aj po desiatich, dvadsiatich rokoch spolužitia, je dôležitý recept na spokojnosť. Nebude to dokonalé, ale stačí, aby to bolo lepšie bez záujmu byť pre partnera atraktívna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #nevera #milenka #vzťah po rokoch #podvádzanie #dlhodobý vzťah #sexuálne túžby

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...